Normális anyám? Szerintem nem
Anyámnak az a baja hogy 2 hét alatt 14 nap alatt elhordtam keményen 4 db farmert
Anyám ma kérte a szennyest hogy ma indítja a mosógépet dobjuk be amit még úgy gondolunk.Viszek oda 2 farmert és +2 meg már bedobtam a szennyes kosárba.
Anya válogatja a ruhákat színes tarka fehér, egyszercsak nagy üvöltözés hogy én mit képzelek magamról mi a fenéért kell nekem 4 db farmer a 2 hétre ,szerinte 1 db farmer elég 3 hétre merthogy ő úgy hordja,és ő több farmert nem akar meglátni többet ez volt az utolsó hogy ő 4 db farmer mosott
Nálunk két gyerek van.
Naponta 2x is megy a mosógép.
Ha annyira izzadós vagy, ahogy írod, akkor majdhogynem még kevés is két hétre 4 nadrág.
Őszintén szólva nem értem anyukádat, de mindenkinek más a heppje. Én meg azon akadok ki, hogy a fiamnak étkezés után még a talpa is, háta is, feneke is rizses, lehet, anyukádat meg ez nem zavarná.
Nem védeni akarom, csak tényleg úgy tűnik, hogy neki a mosásra megvan a saját rendszere, csuda tudja, hogy mossa a farmerokat, lehet, hoyg kettő még elmegy a többi színessel, de négy már megtölti a gépet, akármi, ezt csak ő tudja.
nekem nincs ilyen rendszerem, de mindenkinek, ismétlem, mindenkinek van valami bogara, azért ennyiből még nem mondanám rá, hoyg nem normális:)
Én minden nap fürdők tisztálkodok dezodor spré parfüm
A poloimat naponta cserélem és a nadrágokat is
Már rosszul vagyok hogy anyám ezért üvölt
Simán hihető feltevés.
Annyi ápolatlan ember van.
Nők műkörömmel, műszempillával, de a hajuk tocsog a zsírban. Büdösek, igénytelenek.
Nyilván ilyenné nevelik a gyerekeiket is.
Ebben nincsen semmiféle kamuzás
Gyere el hozzánk azt majd meglátod te is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!