Normális hogy ilyenekt mond nekem?

Ami a te részed ebben:
Ha legközelebb megkér, hogy mosogass el, akkor próbálj meg gondolni rá és nem elfelejteni.
Anyukád része:
Aki soha nem volt duci, talán nem érti meg, de a csúfolódás, piszkálódás senkinek sem segített még a hatékony fogyásban. Ez legfeljebb a depresszió, további hízás vagy evészavarok melegágya. Felnőtthöz nem méltó viselkedés így reagálni a problémára. Ha pedig "bosszúból" állt beléd, mert nem mosogattál el, az duplán nagyon csúnya dolog.
Kérdező, kérlek fogadj el egy tanácsot (tudom, miről beszélek, mert nagyon hízékony alkat vagyok, és keményen oda kell figyelnem magamra, ha tartani szeretném az egészséges testsúlyt). A sportnak számtalan előnyös hatása van az egészségedre, ezért nagyon fontos, de a súlyod alapvetően az étkezéseden múlik. Attól még, hogy sportolsz, sajnos nem engedhetsz meg magadnak mindent étkezés terén, és a "diétás cuccok" többnyire elég becsapósak. Sok esetben az is elég a látható változásokhoz, ha a szénhidrátokat nagyon visszafogod (eleinte bizony nehéz lesz). Ha nem megy, vagy nem tudod, hogyan kezdj neki, kérd meg a háziorvosodat, hogy segítsen eljutni egy dietetikushoz.
Egy okosan összeállított étrenddel és a sporttal képes vagy elérni és megtartani az ideális súlyodat, úgy, hogy közben nem kell szenvedni, nem alakul ki hiánybetegség, és tartani is tudod az új életformát.

Akkor se fogom szidni anyádat, inkább teged, mert provokalod kifelé.
Ne egyél annyit ne légy tehēn, légy igényes a testedre, es akkor az emberek is máshogy fognak rádnezni, többek közt a mutter is...

Nem normális, de ha elvárásai vannak, akkor ő is tehetett volna azért, hogy ne hízz el.
Egy anya ill.aki a kaját rendezi egy családban igenis felelős a gyerekek étkezéséért, egészségéért.
Eszem megáll egy anya, hogyan beszélhet így a gyerekével. Szégyellje magát - nem fogja - az ő felelőssége, hogy kövérré eteti a gyerekét.

2. O%-ban hasznos. Ez tetszik. :-))))
Kis zabagép.

Annyi agybeteg ember van, hogy az nem igaz.
Nem, nem normális, hogy a frusztrált, valószínűleg b...atlan anyuka a gyerekéne vezeti le a frusztrációját.
Azt is le merem fogadni, hogy a kérdező egyáltalán nem kövér.
És ha mégis? Akkor mi van? Semmi. A kövér ember ugyanolyan ember, mint a többi. Egyszerűen nem értem, hogy lehetnek ilyen undokak, agyatlanok az emberek.

"És ha mégis? Akkor mi van? Semmi. A kövér ember ugyanolyan ember, mint a többi. Egyszerűen nem értem, hogy lehetnek ilyen undokak, agyatlanok az emberek."
Ezzel a dagadtak nyugtatják csak magukat....
Undorító egy zsíros test, ne legyetek alszentek ti is tudjatok nagyon jól, hogy egy a köverseg, és a folyamatos zabálás nem egészséges, és nem esztétikus... felesleges is ezzel byugtatni magatokat meg akárkit is...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!