Normális hogy ilyenekt mond nekem?
Figyelt kérdés
Tegnap anya kiborult mert elfelejtettem elmosogatni de előszöt nem mondott semmit. Aztan tévét néztünk és megszólalt hogy nem kéne annyit enni. Én meg elmentem erre a másik szobába ő meg jött utánam hogy egy tehén vagyok meg hogy hogy ézek ki meg ilyenek. Tudom h sok a súlyom, de így is mozgok figyelek a kajára. Azt is a fejemhez vágta hogy minek eszek ilyen diétás cuccokat mert semmit nem érnek.2018. ápr. 2. 09:42
11/11 anonim 

válasza:

Anyád egy tahó par aszt. Gyűlölöm az ilyen embereket, akik megnyomorítják mentális a gyereküket, mert ők frusztráltak. Egy szülőnek nevelni meg támogatnia kellene a gyerekét. Legfeljebb oda kellett volna szóljon, hogy ugye nem felejtettél el elmosogatni, vagy légyszíves csináld meg .. Ha meg tényleg túlsúlyos vagy és nem szeretnél az lenni akkor a fogyásban kellene támogasson. De tök jó, nyomorítson meg mentálisan, legyél depressziós, mert ő egy neveletlen szemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!