Kitolódott kamaszkor?

Figyelt kérdés

19-20 éves korig teljesen normális volt, nem feleselt vissza, nem volt szemtelen, nem járt ki esténként sehova, segítőkész stb. Már azon is gondolkodtam, hogy a párja bolondította meg, de ő nem ilyen típus. Azóta összeszedett tetoválást, tbb lyukat a fülébe, a testhez álló ruhák, irritáltság ha hozzászólunk, a hét felét a barátjánál tölti. 1 hónap és összeköltöznek, éppen ezért itthon maradhatna és velünk is beszélgethetne. Nem kell mindig a másikkal lenni...

Tisztára mint egy kamasz, aki lázad. Lehetséges, hogy ő ezt most érte el?

2018. ápr. 12. 15:40
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Leválik,igy egészéges. Én 19 évesen jöttem el,és nem a rossz kapcsolat miatt hanem mert nem egészéges a szülőkkel együtt élni. Nem 30 évesen kell otthon hallgatni a szülőket h de elcseszett vagy a nyakunkon maradtál.. Mégis mit vársz felnőtt,jo h a párjával akar lenni,együtt élni,nem otthon harcolni kiskorusitva. Hány éves most pontosan? Vallásosak vagytok? Komolyan nem értem a mai szülők miért akarják a gyereküket magukhoz láncolni h otthon nézze őket felnőttként 24 órában ban, párkapcsolat társadalmi élet nélkül.
2018. ápr. 12. 15:52
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Eddig mennyire tartottátok rövi pórázon? Mindent élből tiltottatok, hogy "nem szabad", "szó sem lehet róla", értelmetlen indokokra hivatkozva pl. "mert azt mondtam", "mert én vagyok az anyád", "mert amíg az én kenyeremet eszed" stb.? Vagy pedig normálisan és nyitottan álltatok hozzá mindenhez és nyugodtan, higgadtan meg tudtatok beszélni mindent és hagytatok neki elegendő teret?
2018. ápr. 12. 15:54
 3/10 anonim ***** válasza:
20%
Lehet. De az is, hogy megrekedt és nem akar fejlődni- felnőni, felelősséget vállalni a tetteiért. Biológiailag nem tolódott ki - inkább csak az akceleráció miatt előbb kezdődik. Caius Iulius Caesar írja valahol, hogy 17 éves korában már hadsereget szervezett... ez csak úgy eszembe jutott.
2018. ápr. 12. 15:55
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
Nem lehet, hogy azért mert gyerekként kezeled? És most érzi úgy ezzel "visszavág"?
2018. ápr. 12. 15:56
 5/10 anonim válasza:
83%
A kamaszkor nem korhatárhoz kötött. A lányod most keresi önmagát. Hagyjad, hogy felnőjön. Inkább most tegye,amikor még nem alapított családot. Amikor kirepül a gyerek, már nem tehetsz semmit. Most fogsz szembesülni azzal, hogy jól nevelted, vagy sem. Ez a te vizsgád is.
2018. ápr. 12. 15:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
"Nem járt ki esténként sehova..." Jó, de gondolom, azért az se lenne normális, ha felnőttként is csak otthon ülne.
2018. ápr. 12. 16:09
 7/10 anonim ***** válasza:
91%
Abban meg semmi meglepő nincs, hogy "minden idejét" a barátjával szeretné tölteni.
2018. ápr. 12. 16:11
 8/10 anonim ***** válasza:
90%
Kamaszkor 12-14-től 18 éves korig terjedő életszakasz. 18 tol felnőtt ről beszélünk. Felnőttől meg ne várja el senki h otthon ül magányosan. És a gyerekünk párkapcsolatát se kell irigyelni ha a miénk nem túl boldog.
2018. ápr. 12. 16:22
 9/10 anonim ***** válasza:
91%
nekem úgy tűnik hogy eddig nagyon rövid pórázon tartottátok és most hogy bontogatja a szárnyait kezd feloldódni hogy végre kiélheti azokat a vágyait amiket ti nem engedtetek. Nem most kamasz, egyszerűen most hogy megszűntek a korlátok, végre olyan lehet amilyen lenni akar.
2018. ápr. 12. 17:24
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem, csak eddig nyilvn mindent tiltottatok, ahogy szíved szerint most is bezárnád - itthon maradhatna, nem kell mondog a másikkal lenni.

Megértem, hogy a töke kivan, és örülhet, hogy végre nem szóltok majd bele minden lépésébe.

Nem véletlenül most kezd "kamazként" viselkedni, most végre TUD.

2018. ápr. 13. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!