Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak? Nem bírom már!

Mit csináljak? Nem bírom már!

Figyelt kérdés
Mostanában (tinédzser vagyok) egyfolytában összeveszem anyámmal. Én úgy gondolom, hogy azért, mert kamasz vagyok. Nem akarom ezt mentségként felhozni, tényleg próbálok ellene tenni, de valahogy mindig sikerül felhúznia. Mit tegyek? Mielőtt megszólalnék, magamban elszámolok tízig, átgondolom, hogy mit mondok, meg minden, de mégis mindig kihozza belőle, hogy mélységesen megbántottam, és tiszteletlen voltam vele (legtöbbször én ezt nem így látom). Mit csináljak? Mit tehetek egyáltalán? L

2017. márc. 4. 19:35
 1/5 anonim ***** válasza:
30%
Ha tényleg nem vagy bunkó, akkor ezek a nézeteltérések fokozódni fognak, aztán egy picit enyhülnek talán, de el nem fog múlni, csak ha saját életed lesz, és csak látogatóba mész haza. Akkor viszont teljesen helyre állhat a béke.
2017. márc. 4. 19:49
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
nekem a színes (zöld) cigi segített anno. az anyukák kedvenc elfoglaltsága a frászt hozni a kölökre. később ritkább de tiniként bizony így megy. valahogy át kell tenni a húrt egy olyan helyre, ahol nem tudja feszíteni, akkor ő fog hergelődni, mert téged nem tud :)
2017. márc. 4. 19:49
 3/5 anonim ***** válasza:
83%

szal máktea azt ajánlja, hogy drogozz.. na jólvan.

Amúgy csak annyit tudok ajánlani, hogy légy racionális.

Tudd, hogy mi kell neked, tudd, hogy mit várhatnak el tőled és rendben leszel. Tőlem 10-12 éves koromtól olyat várt el az apám, ami mesébe illő. Mi lett belőle? Megvetettem őt és a terveit, mentem a saját fejem után. Jól tettem, bár apámat a mai napig megvetem, még ha tudom is, hogy legbelül jót akart.

Gondoltom fiatal vagy még, azért nem írtad ki a korod; első lépésként közölném az engem negatívan befolyásoló dolgokat, esetleges terveimet (ha van), majd ezekbe kérnék segítséget. Ha ezt egy felnőtt nem képes megérteni, akkor mehet az ignorálás.

2017. márc. 5. 05:01
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
nem azt mondtam hogy drogozzon, csak azt, hogy nekem ebben a helyzetben ez segített. különben nem drog hanem növény. egyrészt. másrészt pedig pár kenderes cigi sokkal jobb megoldás, mint egy életen át megvetni azokat, akik csillagokat loptak az égről hogy a szemedbe tehessék őket. nem vagy jobb példa, attól sem, ha lenézel.
2017. márc. 5. 07:40
 5/5 kovpet ***** válasza:
81%

"nem drog hanem növény"

Végülis a börtöncella is csak egy szoba...

2017. márc. 5. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!