Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Veletek volt, hogy meggyanusít...

Veletek volt, hogy meggyanusítottak, hogy drogozol?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 10. 21:22
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Volt.
2018. ápr. 10. 21:23
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem, soha.
2018. ápr. 10. 21:23
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2018. ápr. 10. 21:36
 4/22 anonim ***** válasza:
93%

Igen. Barátaimat megtámadta egy kedves, barnabőrű banda, rendőrt hívtam, a pupilláim meg alapból nyitottabbak, mint az átlagé. Az "okos" rendőr nem tudta tetten érni a támadókat (pedig bizzzzztos naggyon akarta), ezért rám fogta, hogy biztos hallucinálok "mert drogozom", hiszen hatalmasak a pupilláim.

:D

2018. ápr. 10. 21:39
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Ja, volt. Apámnak szegénynek nem sok köze volt az élethez, pláne a gengszterváltás után. A flipperről is azt hitte, hogy nyerőautomata, a drogról meg el se tudta képzelni, eszik-e vagy isszák. Egyszer valahogy szóba került valami családi okoskodásnál (értsd: az öregek osztják a bölcsességet, a fiatalok meg kussolnak mert azok hülyék) a téma, mire én hülye fejjel visszakérdeztem, hogy milyen drogról beszél, mert olyan, hogy "a drog" nincs, de mondjuk van fű meg speed meg extasy, szóval melyik? Döbbent tátogás, hogy én honnan tudom ezt, és rögtön kitalálták, hogy én biztosan drogozok, mert különben nem tudnám, hogy ilyenek vannak. Meg persze ordibálás, csapkodás, fenyegetőzés, "többet nem mehetsz ide meg oda", "biztos ettől meg attól kaptad", "fel foglak jelenteni a rendőrségen", stb. Mondom, a faternak nem sok köze volt a világ dolgaihoz...
2018. ápr. 10. 21:46
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Pár éve az egyik osztálytársam terjesztette rólam teljesen alaptalanul, hogy drogozok.
2018. ápr. 10. 21:59
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Volt, többen is; idióta anyám, mert sokat voltam fáradt, vörös volt a szemem parlagfű szezonban, meg azért is már többen, mert sápadt kinézetem van.
2018. ápr. 10. 22:13
 8/22 anonim válasza:
Egy srác a másik suliból, mert a szemem alja lila(mamámnak is olyan volt)
2018. ápr. 10. 22:20
 9/22 A kérdező kommentje:

Egyik volt általános iskolatársamat, akit a ballagás óta nem láttam, elkaptak drogozásért. Rá 2 évre meggyanúsítottak.

Mert beteg voltam, fáradt, sápadt, vissza mertem szólni. Emlékszem, hogy egyik este a fürdőszobába menekültem be az ordibálasuk elől. Apám rám törte az ajtót, meg is pisiltattak előttük, 17 éves voltam, hogy viszik a rendőrségre.

Meg most legutóbb 20 évesen volt egy betegségem, hogy hánytam. Megkaptam, hogy drogozom, meg "tele szívtam" magamat, mert bementem egy sulis társammal a városba. Meg mert "habzott a szám, drogozol". Feljelentenek stb.

Nem normálisak, sosem volt közöm ilyenekhez. Az ismerőseimnek sem...

Ilyenkor szarul esik, hogy énténzleg ezt érdemlem-e.

2018. ápr. 10. 22:21
 10/22 anonim ***** válasza:
87%
Ezek a szülők betegek,mentálisan sérültek miért alapithatnak családot? :(
2018. ápr. 10. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!