Meggyanusítottak valamivel, fizetnem kéne, de nem én voltam, ti mit csinálnátok a helyemben?
szociális munkás vagyok,emberek házához járok ki segíteni.
van ez a család,4 gyerek van,2 súlyosan fogyatékos,folyamatos gondozásra szorulnak.az anyjuk otthon van velük,de én is besegítek + főzésbe,takarításba.
csúnyán leugatott a nő,mert szerinte kidobtam a gyerek gyógyszerét,ami a hűtőben volt.(legutóbbi alkalomkor kitakarítottam a hűtőt,de én nem dobtam ki semmit...)
nem is engedte,hogy elmondjam,egyből támadott,ahogy megszólaltam (meg gógyszert amúgy is csak gyűjtőhelyre dobok)
azt akarta,hogy vegyek neki újat,saját pénzből.nemet mondtam.később felhívta a felettesem,aki szintén felszólított,hogy fizessek...
nem nagy pénzről van szó,de ha kifizetném,azzal elismerném...és tényleg nem dobtam ki semmit.
N25
Nem te voltal, tehat ne fizesd ki.
Fonokoddel meg beszelj, hogy most vagy elfogadja a hozzaertesedet, es a szavahihetosegedet, vagy nem. Ha nem, akkor boven ideje mas munkahely utan nezni.
Ha most elismered amit nem tettel, hamarosan ott jarsz, hogy radfogjak, hogy meg a csaladi aranyat is elloptad, meg a kocsit, es a hazat.
köszi a válaszolkat.
nem fogok fizetni. hétfőn meglátom miyen lesz a hangulat.
nem kötelező hozzájuk járnom,kérhetem magam máshova is.
megírom mi volt azóta:semmi
szóba se került az ügy azóta.
szerintem a nő rájött,hogy ő dobta ki/elfogyott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!