Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti mit csinálnátok ha a főnök...

Ti mit csinálnátok ha a főnök sértő szavat mondana rátok?

Figyelt kérdés

#zjhtj
2014. jan. 27. 13:41
 1/9 anonim ***** válasza:
26%
Elgondolkodnék rajta, hogy megérdemeltem-e.
2014. jan. 27. 13:50
 2/9 anonim ***** válasza:
62%

Attól függ mit mondd. Mert a munkámat bírálhatja, de a személyemet nem! Tehát ha azt mondja "Mi ez a szar amit már megint csináltál", az nem annyira gáz, mintha azt mondja "Te nem vagy normális" stb...

Remélem érted mire gondolok.

Mindennek van határa. Mint embert ne sértegessen.

2014. jan. 27. 13:57
 3/9 anonim ***** válasza:
72%

Aktívan elkezdenék munkát keresni.

A főnöknek soha, semmilyen körülmények közt nincs joga sértő módon beszélni.

Ha valaki annyira rossz munkát végzett, akkor joga van kirúgni, fegyelmit adni, írásban figyelmeztetni, levonni a béréből, de anyázni, szitkozódni nincs joga!

Volt ilyen főnököm.

VOLT.

Azóta se heverte ki, hogy felmondtam, mert még egy ekkora marhát, aki ennyi munkát végez ennyi pénzért, és fát lehet vágni a hátán, még nem talált. :) Én találtam jobb munkahelyet, ami nem volt nehéz, mert rájöttem, hogy ennél, csak jobb munkahely van.

2014. jan. 27. 14:09
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
Nem értem miért pontoztatok le. Szerintem akkor sincs joga sértegetni az embert.
2014. jan. 27. 14:32
 5/9 anonim válasza:
Megtanulnék helyesen írni (szót, nem szavat...)
2014. jan. 29. 11:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Amíg rendesen és időben kifizeti a fizetésem, addig azt mond amit akar. Szóval nekem egyik fülemen be, a másikon ki.
2014. jan. 29. 17:00
 7/9 KacsaTuning válasza:
Szájjonbasznám úgy,hogy össze vissza szakadna!
2014. jan. 31. 10:05
 8/9 Tóth Károlyka válasza:
100%
Attól függ, hogy melyikünk az erősebb! :) "Mit ér a harag, ha nincs mellette erő?!"
2014. jan. 31. 12:26
 9/9 futár 1 válasza:
Lehet be fognám a pofámat,mert nem egyszerű munkahelyet találni! De az is lehet hogy kiütném mert idegbeteg vagyok! A helyzet hozná!
2014. febr. 3. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!