Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehet a szülő, ha 18...

Mit tehet a szülő, ha 18 évesen elköltözök?

Figyelt kérdés

Anyámék fenyegetőznek,hogy ha elköltözöm haza hoznak(bár ennek utána jártam és nem tehetik meg elvileg),de legutóbb azzal zsaroltak,hogy ha elköltözöm a páromhoz és családjához,akkor felejtsem el őket.Meg tehetik ezt,azért mert elköltöztem? mivel jár ez? A barátom szülei engedik és támogatnak,mert tudják ,miért akarunk ennyire elköltözni.

Válaszukat előre is köszönöm! :)

18/L

2018. ápr. 10. 10:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%
11, el vagy tévedve. Rokontartást soha nem fognak megítélni egy otthonról önként lelépett libának. Nemhogy 20 %-ot, 1-et sem.
2018. ápr. 10. 13:18
 12/16 anonim ***** válasza:
68%
Igen. De a pasidékhoz akarsz menni ingyenélőnek?
2018. ápr. 10. 14:16
 13/16 anonim ***** válasza:
És miért liba meg ribi az, aki el akar költözni otthonról? Ezt valaki elmagyarázhatná...Senki nem tudja, hogy mi az oka annak, hogy menekül otthonról! Nekem normális szüleim vannak, akik mindig szerettek és támogattak mindenben, ugyanakkor úgy érzem, hogy ma már ez szinte kiváltságnak minősül...Én szerettem velük élni, mert jó volt a kapcsolatunk, mindent meg tudtunk beszélni, mindenben segítettek, támogattak és sosem bántottak, sosem akartak irányítani stb. Ugyanakkor sok olyan család van, ahol szinte mindennapos az erőszak, aggresszió, alkoholisták a szülők, mindent tiltanak és burokban akarják tartani a gyereküket és még sorolhatnám...Gondolom, hogy a kérdező sem jó dolgában akar menekülni, de egyébként még az is lehet, hogy pl. szimplán csak a továbbtanulás miatt szeretne költözni, nem tudjuk. Bezzeg ti annyit láttok az egészből, hogy a kis hülye liba fut a facz után...Gratulálok, szánalmasak vagyrok! Az meg, hogy a párja szüleihez akar költözni...18 évesen az ember még középiskolás, nincsen semmi jövedelme, amiből képes lenne eltartani magát, önálló életet kezdeni. Ezzel nyilván ő is tisztában van és ezért szeretne a párja szüleihez költözni. Itt nem vele van a baj, nem a párjával vagy a szüleivel, hanem a kérdező szüleivel, hogy ő ilyen helyzetbe hozzák a saját gyereküket!
2018. ápr. 10. 15:44
 14/16 anonim ***** válasza:
80%
Előző van igazságod,de nagyon sok fiatal nő,otthonrol menekülve,az első pasihoz fut,és utána csöbör és a vödör van..
2018. ápr. 10. 15:50
 15/16 anonim ***** válasza:
50%
13as, csakhogy az nem normális ha mással tartatja el magát. Főleg más szüleivel. Addig maradjon a kis fenekén míg nem tudja előteremteni a költözés feltételeit, ne menjen senki nyakára koloncnak.
2018. ápr. 10. 16:37
 16/16 anonim ***** válasza:
72%

Nem is írta hogy dolgozik e vagy sem...

Nem mindenkinek teher, ha a gyereke párja oda költözik...

2018. ápr. 10. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!