Mit csináljak, hogy anya barátja ne akarjon megváltoztatni, "átnevelni"?
Igazából nem lenne vele gond, ha nem akarna folyton "megnevelni", mert szerinte engem nagyon elkényeztet az egész család és bezzeg más gyerek negyed ennyit sem kap...
Igen, tisztában vagyok azzal, hogy nagyon szerencsés vagyok és még talán igaza is van, hogy elkényeztettek. Viszont!
Szerintem neki semmi beleszólása nincsen ebbe, hiszen anyával külön kasszán vannak, neki én semmibe sem kerülök. Később sem ő fizeti a továbbtanulásomat, lakhatást, stb. Szóval őt ez nem értinti egyáltalán. Mégis úgy csinál, mintha az ő pénzét költeném, vagy tőle várná el bárki, hogy foglalkozzon velem...
Anya megoldása: "egyik füleden be, a másikon meg ki, ha erről beszél". De nagyon idegesítő, hogy úgy akar beleszólni az életembe, hogy nincsen hozzá köze. Ráadásul 16 éves vagyok, szóval nem kisgyerek már, akit nevelni kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!