Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy maradjak nyugodt, ha...

Hogy maradjak nyugodt, ha veszekednek a családtagjaim?

Figyelt kérdés

Húgom 3 éves,és nemrég kezdődött el a dackorszak,szinte mindennap üvölt 1 órán keresztül. Anyám viszont elég ingerlékeny,és olyankor ő is elkezd veszekedni a gyerekkel..múltkor leöntötte vízzel.

Én pedig elég rosszul viselem az ilyen helyzeteket,múltkor összevagdostam emiatt a karom (de erről nem tud senki). Most is pont ilyen helyzet van,és igyekszem "ellenállni". 16/L

2018. ápr. 8. 11:52
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Basszus,állj már le. -.-

Nincs jobb dolgod,mint itt trollkodni?

2018. ápr. 9. 18:17
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
Nincs jobb dolgod mint vagdosni magad? Te állj le.
2018. ápr. 9. 19:10
 23/24 A kérdező kommentje:
Attól még,hogy volt példa arra,hogy vagdostam magam,nem jelenti azt,hogy folyamatosan azt csinálom. És még mindig sem azért tettem fel a kérdést,mert vagdosom magam. Ha nem tudsz normálisan válaszolni,akkor meg húzz innen. Köszi.
2018. ápr. 9. 19:20
 24/24 anonim ***** válasza:
Adtunk már tippeket, menj futni, zárkózz be stb.
2018. ápr. 9. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!