Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy maradjak nyugodt, ha...

Hogy maradjak nyugodt, ha veszekednek a családtagjaim?

Figyelt kérdés

Húgom 3 éves,és nemrég kezdődött el a dackorszak,szinte mindennap üvölt 1 órán keresztül. Anyám viszont elég ingerlékeny,és olyankor ő is elkezd veszekedni a gyerekkel..múltkor leöntötte vízzel.

Én pedig elég rosszul viselem az ilyen helyzeteket,múltkor összevagdostam emiatt a karom (de erről nem tud senki). Most is pont ilyen helyzet van,és igyekszem "ellenállni". 16/L

2018. ápr. 8. 11:52
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
66%
Figyeljetek. Nem kell lenezni most azert mert vagdossa magat. Nem tudhatjuk, lehet, hogy kozbe nagyon szetomlott a kapcsolatuk emiatt, most nem jo a csaladi viszonyuk, semmit sem tudunk. Lehet hogy verik, vagy szigoruan buntetik. Tudtok ti valamit rola? En megertem, mert en is vagdostam magam. Na de. Senkinek se menoskodtem vele, es nem is tudott rola senki. Ti nem ertitek, mert meg sose csinaltatok..de, tenyleg sokkal jobb lesz tole. Nos, en pszichologushoz is jartam, nem volt onbizalmam, es segitsegre volt szuksegem. Ott is elmondtak, hogy nincs azzal semmi, amig nem mely, es eros, aztam fokozatosan segitettek, es leszoktam. Na de!! Most johettek azzal, h hulye vagyok merr vagdostam magam.. De, tudjatok ti az en tortenetem? Nem, hisz azt sem tudjatok ki vagyok. Akkor meg? Miert kell szidni? Tudjatok h nekem elnek a szuleim, vagy eppen azt, hogy voltak e eletmento muteteim? Nem? Akkor miert nem tartjatok meg magatoknak a velemenyeiteket? Eloszor gondolkozzatok el azon, hogy nem tudjatok az o tortenetet. Igenis, le lehet tole nyugodni. (Bar, most, 19 evesen soha tobbet nem csinalnam, de akkor meg, 14-15 evesen ezt nem tudtam feldolgozni rendesen..) Remelem megertettetek legalabb egy kicsit is, es ne azt szurjetek le h en most sajnaltatom magam.
2018. ápr. 8. 12:59
 12/24 anonim válasza:
48%
Szerintem ti nem tudjatok h melyen cisnalja vagy nem. A karcolasok nem maradnak meg:)
2018. ápr. 8. 13:02
 13/24 anonim válasza:
48%
Csinalja* (elozo vagyok)
2018. ápr. 8. 13:02
 14/24 A kérdező kommentje:
Nem karcolás,sajnos több éves hegek is látszanak. Egyébként köszönöm,hogy nem támadtál le,utolsó 3 válaszoló.
2018. ápr. 8. 13:04
 15/24 anonim válasza:
100%
Viszont, elhiszem, es tudom, hogy ez megnyugtat, de fokozatosan, neked is le kellesz errol szoknod, mert tenyleg nem egeszseges. Egyebkent ha nagyon nagy a veszekedes, inkabb maradj csendben, es ne szolj hozzajuk. Nos, ameddig eltek a szuleim, nalunk is sok volt a vita, en altalaban vagy elmentem otthonrol, vagy csak zenet hallgattam.., de ha szeretned privatba irhatsz, vagy felvehetjuk a kapcsolatot, es tudok segiteni:)
2018. ápr. 8. 13:08
 16/24 anonim ***** válasza:
76%

Tényleg nem ez a kérdés lényege, maradjatok már. Már vágdosta magát, ha lecseszitek nem fog begyógyulni hamarabb...

Kérdező, mondjuk menj el sportolni, levezeted a feszültséget, barátokat is szerzel. Én, mikor már mindenből elegem van elmegyek sétálni, biciklizni. Mindegy hova, csak messze legyek mindentől.

Anyámmal veszek nagyon sokat, apám azt mondta, hogy hagyjam, ne vegyem fel, de nem mindig megy. Mondjuk engem annyira nem hatnak meg ezek a dolgok, max felidegelem magam. Ilyenkor jó lehet elmenni futni is.

Vagy csak hallgass zenét, nézz sorozatot, az is lenyugtat. Vagy ha valamelyik retardált osztálytársaddal beszélgetsz...:D

2018. ápr. 8. 13:28
 17/24 anonim ***** válasza:
65%

Én ilyenkor nem magamat vágom, hanem fekvőzök kb 30at és attól lenyugszom, vagy kimegyek és futok amilyen gyorsan csak tudok.

NE VÁGD MAGAD !!!!!!

2018. ápr. 8. 14:25
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Jó, hogy beléd kötök,mert vagdosod azt a szép bőrödet. Undorítóan fog kinézni, ráadásul nem old meg semmit.
2018. ápr. 8. 18:02
 19/24 A kérdező kommentje:
Nyugi én nem lepontoztalak,csak jelentettelek..
2018. ápr. 9. 17:52
 20/24 anonim ***** válasza:
35%
Én is jelentettelek a rendőrségen és a gyámhivatalnál, mert ahol egy gyerek vagdossa magát ott beavatkozás kell.
2018. ápr. 9. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!