Hogy maradjak nyugodt, ha veszekednek a családtagjaim?
Húgom 3 éves,és nemrég kezdődött el a dackorszak,szinte mindennap üvölt 1 órán keresztül. Anyám viszont elég ingerlékeny,és olyankor ő is elkezd veszekedni a gyerekkel..múltkor leöntötte vízzel.
Én pedig elég rosszul viselem az ilyen helyzeteket,múltkor összevagdostam emiatt a karom (de erről nem tud senki). Most is pont ilyen helyzet van,és igyekszem "ellenállni". 16/L
Tényleg nem ez a kérdés lényege, maradjatok már. Már vágdosta magát, ha lecseszitek nem fog begyógyulni hamarabb...
Kérdező, mondjuk menj el sportolni, levezeted a feszültséget, barátokat is szerzel. Én, mikor már mindenből elegem van elmegyek sétálni, biciklizni. Mindegy hova, csak messze legyek mindentől.
Anyámmal veszek nagyon sokat, apám azt mondta, hogy hagyjam, ne vegyem fel, de nem mindig megy. Mondjuk engem annyira nem hatnak meg ezek a dolgok, max felidegelem magam. Ilyenkor jó lehet elmenni futni is.
Vagy csak hallgass zenét, nézz sorozatot, az is lenyugtat. Vagy ha valamelyik retardált osztálytársaddal beszélgetsz...:D
Én ilyenkor nem magamat vágom, hanem fekvőzök kb 30at és attól lenyugszom, vagy kimegyek és futok amilyen gyorsan csak tudok.
NE VÁGD MAGAD !!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!