Nektek hány évesen engedték meg a szüleitek hogy egyedül járjatok be suliba és haza?
Nekem két busz és kb 8 perc séta volt az út haza, és hetedik év végén kezdhettem el hazajárni egyedül, azaz 13 évesen, de csak haza! Be is már csak nyolcadikba 14 évesen.
Akkor én is már nagyon önálló akartam lenni, hiszen minden osztálytársam egyedül járt már vagy második osztály óta. Aztán a középiskolába mit meg nem adtam volna érte, hogy hozzák-vigyék a seggem minden nap :D Már az is nagy felüdülés volt és királyság, ha apa kivitt reggel a metróhoz mert éppen arra ment.
Szia!
Miért nem kötsz vele kompromisszumot, hogy itt a jó idő és az a pár perc szabadlevegő, amit kint töltesz jót tesz stb stb. Meg akkor vigyen autóval és hozzon haza, ha esik az eső. Meg szeretnéd megtapasztalni, hosszabb távon milyen egyedül vagy a barátnőiddel utazni. Meg ha villamos bérletet veszel sokkal kifizetőtöbb, mint a benzin. ;)
Így is néha 2-3 percet késünk, heti 1x kb, szerintem hamarabb beérnék villamossal , az meg a suli előtt tesz le. Otthonról meg 2-3 perc a villamosmegálló.
Megpróbálom rábeszélni "próbahétre", de hát az én koromban nem értem miért kell könyörögni ezért,inkább örülhetne hogy önálló akarok lenni legalább ebben..
Megpróbálom rábeszélni "próbahétre", de hát az én koromban nem értem miért kell könyörögni ezért,inkább örülhetne hogy önálló akarok lenni legalább ebben..
Elgondolkodtato mondat, Akkor másban se lehetsz önálló? Nem kéne megvárni azt h még az egyetemre is ő fuvarozzon nulla szociális életed legyen,mert igy az lesz,és elfog maradni mellőled minden barátod. Én ovodásokat látok önáloan közlekedni már,18 20 évesek meg kiskorusitva vannak,aztán a szülő drámázik h a 30 éves fia lánya csekket se tud feladni,persze h nem tudnak,ilyen előzményekkel h a szülő évekig az ételt is megrágta helyettük..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!