A jogsi megszerzése után mennyivel engedtek egyedül vezetni a szüleitek?
Bátyámnak van jogsija,nekem még nincs.
Tesomat egyből engedték vezetni.
Viszont ott vannak unokatesoim, hiába szerezték meg a jogsijukat sosem vezethették keresztapám kocsiját. Se úgy hogy ő ott ül (mondjuk jó vége sem lett volna).
Mindegyik akkor vezethetett ha vett magának kocsit. Így mindhárom fiú uncsim vett autót, a legkisebb 2 héte vette meg .
Én jövöre tervezem lerakni,nekem már most sőt anno mikor mondták h tegyen le kijelentették,h vezethetem a kocsinkat ha megvan a jogsim.
Nekem szüleim erőltették a jogsit. Ennek ellenére nem kaptam kölcsön a kocsit soha, csak ha arra mentünk amerre ők akartak és csak akkor ha ült mellettem valaki.
Ez eléggé zavart, szóval kitaláltam hogy akkor veszek magamnak egy kocsit.
A jogsi lerakásától számítva kb 4 hónapon belül meg is vettem. Addig a használtautókat szüleim kocsijával jártunk el megnézni, én vezettem. Nem volt rossz, de mikor az ember egyedül vezet a sajátjával az teljesen más érzés. Sokkal kellemesebb, kevésbé stresszes és kényelmesebb is.
Persze miután megvolt a saját járgány nem szóltak bele hogy mikor hova és kivel. Nagyon hálás vagyok a segítségükért, hogy használhattam a kocsijukat míg belejövök. De azt az ellenőrizgetést nem bírtam volna sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!