És nem vagyunk putrisok. Becsúsztam, megtartott és tisztességben felnevelt, normális anyagi körülmények között.
Én most 34 vagyok, ő 50. A lányom 9.
Remekül működünk családként, fiatal és lelkes nagymama, tényleg a lányom második anyja.
Hogy más ezt esetleg gáznak találta bármikor a múltban? Pont nem érdekel :)
2018. ápr. 5. 09:40
12/15 anonim válasza:
Szrnék rá, hogy mennyire elfogadott, ha tisztességesen, szeretetben felnevelt.
2018. ápr. 5. 17:22
13/15 anonim válasza:
Semmit, ha szeretetben és tisztességesen nevelt fel.
Van olyan barátom, akit 15 évesen szült az anyukája. Az apja akkor volt 18. Amikor elmesélte, csak meglepődtem de nem gondoltam semmi rosszat róluk. Nyilván, nem volt könnyű az életük, de a barátomból rendes ember lett.
2018. ápr. 21. 13:51
14/15 anonim válasza:
Éngem anyú 38 évesen fogadott örökbe s sajnos ő 67 mig én 30 éves vagyok.
Nem bánnám ha csak 15 év lenbe köztem s anyú közt, sőt azt se bánnám ha 10 éves korában szült volna engem mert akkor mist csak 40 éves lenne s sokáig mellettem volna.
2019. nov. 29. 14:39
15/15 anonim válasza:
Nem a korkülönbség az a gáz. Egy 15 éves lány nem tud eltartani és tisztességesen felnevelni egy gyereket, így legtöbbször a gyerek élete is félrecsúszik. Ha mégis, mert van mögötte egy szerető család aki segít, akkor meg simán. Nem mások véleményére alapozunk. Az egyik válaszoló is írta hogy az ő anyjának sikerült, ill. amikor én voltam terhesgondozáson beszélgettem egy 17 éves kislánnyal, ő is azt mondta a szülei vállalták. Úgy tervezték ő emiatt 1 évet kihagy, után a ugyanúgy folytatja a sulit + főiskola, addig eltartják a szülei. Ha valakinek ezt a szülei megtehetik és még is teszik akkor ez az ő döntésük, és a még így nagyon sok hátrány mellett, azért van ennek egy csomó előnye is. Ha viszont nincs segítséged (egy 16-17 éves fiú nem a segítség kategória) akkor egy ilyen döntéssel nyomorba taszító magad, és a gyerekeidet is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!