Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok ha anyukátok...

Mit szólnátok ha anyukátok ezt kérné?

Figyelt kérdés
Anyukámmal nagyon jó a kapcsolatom és tegnap sokat beszélgettünk,és elmondta nekem hogy örülne ha nem csak az anyukám,hanem a barátnőm is lehetne.És ha akarom hívhatom a nevén is. Ti mit reagálnátok erre?
2013. nov. 9. 10:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezném, hogy :

remélem, ezt nem gondoltad komolyan?

Igen az én édesanyam a barátnőm is. Olyan dolgokat is megbeszélünk,amit anya lánya nem feltétlenül szokott.

Dd ő akkor is elsősorban az édesanyám, aztán a "barátnőm"

26/n

2013. nov. 9. 10:29
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az inkább személytelen volna, de ha neki ez kell, akkor hívd úgy, nem kell túldramatizálni.
2013. nov. 9. 10:30
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Azzal semmi gond nincs, ha a barátnőd is akar lenni, ez teljesen pozitív képletesen értette ezzel arra utal (legalábbis ez lenne a normális), hogy bármit megbeszélhetnétek és Ő ott lesz melletted és segít, (mert sajnos sok gyerek inkább a barátnőnek mondja el gondját baját, pedig egy normális szülő ugyanúgy tud tanácsot adni.

Azt nem értem, miért kéne innentől pl. Ildinek hívni, ha eddig is anyunak hívtad. Ez a kérés nekem is furcsa lenne.

2013. nov. 9. 10:31
 4/19 anonim ***** válasza:
72%

En egy kicsit liberalisabban gondolkodom, nekem ez nem furcsa. Sok tini cikinek erzi a szuleit anyanak es apanak szolitani. De ha neked nem gond, mondd, h koszonod, de neked o az anyukad es tovabbra is anyanak (vagy ahogy szolitod) akarod hivni.

Az is lehet, h o szeretne picivel fiatalabbnak tunni, h nem "anyazza" egy tizenx eves lany, hanem pl. Juditozza. Rem. ertheto. :)

2013. nov. 9. 10:32
 5/19 anonim ***** válasza:
46%

A barátnőkkel mindent megbeszélünk. Ő úgy gondolta, hogy majd ő is beszámol élete minden pillanatáról? Szexről is?

Nemááá! A szülő dolga terelgetni a gyereket, és nem rázúdítani a bajait.

Mond meg neki, nagyon kedves, van barátnőd, és ő a legjobb anya, és szeretnéd, ha az is maradna.

Miért kéne a keresztnevén szólítani? A kor látszik, bárhogy hívathatja magát..Próbáld ki: Nevét mond úgy, mint az idősebbeknek szokták...Mariska, Bözsike.

2013. nov. 9. 10:33
 6/19 anonim ***** válasza:

1 vagyok..

Igen, mi a szexről is beszélünk, de persze nem konkrétumokról, azt a barátnőimmel sem beszélem meg, hiszen az csak a férjemre és rám tartozik.

2013. nov. 9. 10:37
 7/19 anonim ***** válasza:
47%

Elküldeném Hellinger-féle családállításra... avval, hogy más szerepet akar, mint az anyámét, avval veszít is az anyai funkcióiból, így nekem nem igazán lesz anyám, és érzelmi árva leszek. Ez nálunk így van.

Nagyon rossz.

2013. nov. 9. 10:37
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, fiú vagy, vagy lány?
2013. nov. 9. 10:50
 9/19 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.
2013. nov. 9. 10:52
 10/19 anonim ***** válasza:
62%
Uh... nekem az anyám az az anyám. Ne akarjon a barátnőm lenni.
2013. nov. 9. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!