Mit szólnátok ha anyukátok ezt kérné?
Megkérdezném, hogy :
remélem, ezt nem gondoltad komolyan?
Igen az én édesanyam a barátnőm is. Olyan dolgokat is megbeszélünk,amit anya lánya nem feltétlenül szokott.
Dd ő akkor is elsősorban az édesanyám, aztán a "barátnőm"
26/n
Azzal semmi gond nincs, ha a barátnőd is akar lenni, ez teljesen pozitív képletesen értette ezzel arra utal (legalábbis ez lenne a normális), hogy bármit megbeszélhetnétek és Ő ott lesz melletted és segít, (mert sajnos sok gyerek inkább a barátnőnek mondja el gondját baját, pedig egy normális szülő ugyanúgy tud tanácsot adni.
Azt nem értem, miért kéne innentől pl. Ildinek hívni, ha eddig is anyunak hívtad. Ez a kérés nekem is furcsa lenne.
En egy kicsit liberalisabban gondolkodom, nekem ez nem furcsa. Sok tini cikinek erzi a szuleit anyanak es apanak szolitani. De ha neked nem gond, mondd, h koszonod, de neked o az anyukad es tovabbra is anyanak (vagy ahogy szolitod) akarod hivni.
Az is lehet, h o szeretne picivel fiatalabbnak tunni, h nem "anyazza" egy tizenx eves lany, hanem pl. Juditozza. Rem. ertheto. :)
A barátnőkkel mindent megbeszélünk. Ő úgy gondolta, hogy majd ő is beszámol élete minden pillanatáról? Szexről is?
Nemááá! A szülő dolga terelgetni a gyereket, és nem rázúdítani a bajait.
Mond meg neki, nagyon kedves, van barátnőd, és ő a legjobb anya, és szeretnéd, ha az is maradna.
Miért kéne a keresztnevén szólítani? A kor látszik, bárhogy hívathatja magát..Próbáld ki: Nevét mond úgy, mint az idősebbeknek szokták...Mariska, Bözsike.
1 vagyok..
Igen, mi a szexről is beszélünk, de persze nem konkrétumokról, azt a barátnőimmel sem beszélem meg, hiszen az csak a férjemre és rám tartozik.
Elküldeném Hellinger-féle családállításra... avval, hogy más szerepet akar, mint az anyámét, avval veszít is az anyai funkcióiból, így nekem nem igazán lesz anyám, és érzelmi árva leszek. Ez nálunk így van.
Nagyon rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!