Mit szólnátok, ha ilyet mondana az anyukátok a babátokra?
Az én anyám azt találta mondani, hogy nem szereti a babámat mert nagyon sok fájdalmat okozott nekem!!! (nagyon problémás terhességem volt, fájdalmas szülésem, hosszú lábadozás)
nem tudom kitörölni ezt a mondatot, nagyon fáj! hogy mondhat valaki ilyet az unokájára?
ha én úgy éltem meg az egészet, hogy MEGÉRTE a babámért, akkor neki hogy juthat ilyen eszébe???
talán piás volt, mikor ezt mondta.
vagy kb. olyan szellemi szinten lehet, mint az alkoholisták.
Hát kiosztanám az tuti.
Problémás terhességem volt, 16 órás vajúdás, 2 hétig alig bírtam mozdulni, de nekem senki nem mondott ilyet, pláne nem az anyukám.
Hát oké, hogy szeret téged, de ez azért elég gáz mondat volt.
Anyukám imádja a kislányomat, pedig 3. unoka. Én azért biztos megkérdezném tőle, hogy hogyan mondhatott ilyet.
Utolsó vagyok.
Bocsi nem 3., hanem 4. unoka. :D
ne gondolj rogton rosszat,biztosan nagyon szeret teged es hogy latta hogy hogyan szenvedsz es azert csuszhatott ki ez a szajan,nem ugy gondolta biztosan!
De azert en finoman megkerdeznem egyszer tole,hogy hogy is volt ez anyuci?
Hát én ilyenkor azt gondolnám,hogy egész egyszerűen nem szereti,a magyarázat pedig tul furán hangzik ahhoz hogy igaz legyen.
Furcsak tudnak lenni a nagymamák,nálunk sem ugy allnak az unokahoz ahogy kellene.Nem értem.
23 órát vajúdtam, bedepiztem a kórházban töltött 4 nap alatt, nagyon nehéz eset a kisfiam, többször voltam idegösszeroppanás szélén. Mára már sokkal jobb.
Mindig is ő volt az én kis szemem fénye, akármit csinált. Anyu sosem mondott ilyet rá, bár felvetette régebben, hogy mentálisan vajon minden rendben van e vele.
Ha ilyet mondana, nagyon megharagudnék rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!