Mit lehet tenni, ha kihúzzák a szönyeget az ember alól?
Eléggé védett , nyugodt gyerekkor után, mikor bejutottam az egyetemre es apam megigerte h el fog tartani , ha tanulok , ö akarta , en dolgozni akartam , hirtelen egy 20 évvel fiatalabb nö miatt lelépett , es en es anyam tamogatas nelkul maradtunk .
A kurzusaim mindennap reggeltöl delutan 4 ig tartottak , dolgozni mellette nem nagyon lehetett
Anyukam öngyilkossagot kiserelt meg szerencsére túlélte , apam adott neha penzt de nem eleget , en panikbeteg lettem , a baratnöim hatat forditottak mert epp akkor hazasodtak es elvoltak a szerelmukkel
Eltelt azóta sok év, kulföldre hazasodtam egy ferfivel akitöl azóta elvaltam mert bantalmazott , amit sokaig turtem mert talajveszettnek ereztem magam , nem mertem lépni .
Még mindig nem hevertem ki ami törtent , volt osztalytarsaim ezeket az eveket vegigszerelmeskedték, vegigszòrakozták én végigszenvedtem, szorongtam , anyagi gondjaim miatt , amiket a megromlott lelki egeszsegem miatt nem tudtam helyrehozni .
Most apam öregkorara , mire leszegenyedett visszament anyamhoz , aki örul , elfogadja es nem jön ki hozzam inkabb es az unokajahoz
Mostanaban kezdtem dolgozni
Van isten es igazsag ?
Első sorban sajnálom, hogy ezeken kellett átesned.
Én tanácsolnék neked egy terápiás kezelést, mert ezek olyan nyomot hagynak az életedben, amit egyedül nem biztos, hogy észreveszel, és ha észre is veszed, nem biztos, hogy túl tudod magad tenni ezeken, de egy terápia ebben segíthet.
Istent igazából nem keverném bele ebbe. Én hiszek benne, és hiszem, hogy végig veled volt ez idő alatt, de ez nem az ő műve volt, hanem az embereké, akiknek szabad akaratuk van. Ilyenbe tudtommal ritkán szól bele nyíltan, de szerintem alakított úgy a körülményeken, hogy a jobbik rosszt kapd meg.
Igazság... hát az meg mindenkinek van egy sajátja...
Köszi , igazad van , jól látod
Az ember ilyen esetben elveszti önmagát
Remélem jobban leszel. :)
Amúgy nekem az segített, hogy nagyon ráálltam arra agyban, hogy boldog akarok lenni, jól akarom érezni magam, akarok egy stabil érzelmi világot. Ez is nagyon sokat tud segíteni, mert rá állítod az agyad, hogy ne merüljön el a langyos kakiban. kb 3-4 év alatt, de össze is jött. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!