Létezik olyan, hogy egy ember semmihez nem ért? Mert anyám szerint én ilyen vagyok
Én valóban nem értek semmihez, egy ingyenélő roncs vagyok.
De anyukád fejében lehetnek gondok, nem hiszem, hogy akkora selejt lennél, mint én.
Miert laksz otthon ?
22 eves felnott no vagy nem lany.
Nolj fel tarsd el magad
Elöször is olyan nincs, aki semmihez sem ért, legfeljebb nem jött még rá, mit tud jól. (Meg van olyan is, aki lusta és ezzel takarózik - de ez rád nem vonatkozik)
Viszont az olyan szülö, mint anyád, csak nehezíti azt, hogy megtaláld az önbizalmadat.
Tényleg az lenne a megoldás, ha elköltözöl, ha tanulsz, kollégiumba, ha nem, akkor két-három másik valakivel közösen egy kisebb lakásba, ahol nincs senki, aki beleszól vagy megmondja, mit hogy "kell" csinálni!
Költözz el...
Persze, most mindjárt jönnek a kifogások, miért nem tudsz.
Én 21 voltam, mikor leléptem ugyanilyen mindenbe belekötő és életképtelen szrnak tartó mostohaanya mellől.
Igen, nehéz volt, sokszor nem nagyon ettem hó végén, de inkább akkor pár napig margarinos zsömlén élek, minthogy "otthon" lakjak és hallgassam a pocskondiázást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!