Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Létezik olyan, hogy egy ember...

Létezik olyan, hogy egy ember semmihez nem ért? Mert anyám szerint én ilyen vagyok

Figyelt kérdés
Nem is tudnék olyan napot mondani, amikor nem bánt meg. Kritizálja a külsőmet, beleszól abba, hogy mit vegyek fel, hogy teszem a pl. a sálat a nyakamba. Ahogyan főzök, mosogatok, vagy kiterítem a ruhát, kivasalom, összetűröm, azokban is hibát talál.
2018. febr. 9. 10:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Vannak ilyen emberek, mint anyád, akik nem igazán értenek a neveléshez és azt hiszik, hogy a leszólás az egyenlő a ráneveléssel. Másrészt tagadhatatlan, hogy vannak emberek, akik kissé sután állnak a dolgokhoz, de többnyire ez is a nem megfelelő nevelésre vezethető vissza.
2018. febr. 9. 10:33
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
Szörnyű lehet! Hány éves vagy?
2018. febr. 9. 10:36
 3/11 anonim ***** válasza:
71%
Mondd azt anyádnak, hogy csak akkor szóljon ha valamit jól csinálsz, és amilyen a gyerek olyan az anyja.
2018. febr. 9. 10:38
 4/11 anonim ***** válasza:
51%

Én valóban nem értek semmihez, egy ingyenélő roncs vagyok.

De anyukád fejében lehetnek gondok, nem hiszem, hogy akkora selejt lennél, mint én.

2018. febr. 9. 10:44
 5/11 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok, és lány.
2018. febr. 9. 10:47
 6/11 anonim ***** válasza:
1%

Miert laksz otthon ?

22 eves felnott no vagy nem lany.

Nolj fel tarsd el magad

2018. febr. 9. 11:02
 7/11 anonim ***** válasza:
64%

Elöször is olyan nincs, aki semmihez sem ért, legfeljebb nem jött még rá, mit tud jól. (Meg van olyan is, aki lusta és ezzel takarózik - de ez rád nem vonatkozik)

Viszont az olyan szülö, mint anyád, csak nehezíti azt, hogy megtaláld az önbizalmadat.

Tényleg az lenne a megoldás, ha elköltözöl, ha tanulsz, kollégiumba, ha nem, akkor két-három másik valakivel közösen egy kisebb lakásba, ahol nincs senki, aki beleszól vagy megmondja, mit hogy "kell" csinálni!

2018. febr. 9. 11:15
 8/11 anonim ***** válasza:
53%

Költözz el...

Persze, most mindjárt jönnek a kifogások, miért nem tudsz.

Én 21 voltam, mikor leléptem ugyanilyen mindenbe belekötő és életképtelen szrnak tartó mostohaanya mellől.

Igen, nehéz volt, sokszor nem nagyon ettem hó végén, de inkább akkor pár napig margarinos zsömlén élek, minthogy "otthon" lakjak és hallgassam a pocskondiázást.

2018. febr. 9. 12:08
 9/11 anonim ***** válasza:
71%
A hiba nem benned van, hanem anyádban. Neki magának nincs önbizalma, azért rombolja a tiedet. Hogy - ahogy ő tudat alatt gondolja - fordított arányossággal minél rosszabb vagy te, annál jobb ő. Neki kéne pszichológus, de úgyse megy el. Ilyen. Ne vedd magadra, ne alázkodj meg, és ettől valóban csak akkor szabadulsz meg napi szinten, ha elköltözöl. De amikor hazalátogatsz, ugyanezt fogja folytatni.
2018. febr. 9. 12:11
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Anyukád se tudja ám, hogy mi a baja... Hány testi-szellemi fogyatékos gyereket látok a szüleivel, akik örülnek minden kicsi lépésnek, amit a gyerek megtesz előre. Még ha csak annyiról is van szó, hogy a gyerek egy-két lépést megtesz a saját lábán, megtanul pár szót, vagy beköti a cipőfűzőjét. Ezek az emberek olajat pisilnének örömükben, ha a gyerekük egészséges lenne, és esélye lenne felnőttként önálló életet élni folyamatos felügyelet nélkül. A helyedben azon lennék, hogy minél gyorsabban szerezzek egy használható szakmát, aztán elmennék otthonról, akár külföldre is. Nincs szükség olyanokra, akik hülyeségekkel tömik a fejedet minden nap. Nem csak az olimpiai bajnokoknak és a Nobel-díjas fizikusoknak van helyük a Nap alatt!!
2018. febr. 9. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!