Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Létezik olyan, hogy egy ember...

Létezik olyan, hogy egy ember semmihez nem ért? Mert anyám szerint én ilyen vagyok

Figyelt kérdés
Nem is tudnék olyan napot mondani, amikor nem bánt meg. Kritizálja a külsőmet, beleszól abba, hogy mit vegyek fel, hogy teszem a pl. a sálat a nyakamba. Ahogyan főzök, mosogatok, vagy kiterítem a ruhát, kivasalom, összetűröm, azokban is hibát talál.
2018. febr. 9. 10:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Olyan létezik, hogy nem ért mindenhez, de olyan nincs, hogy semmihez sem ért. Anyukád szeret mindent kritizálni, de ezt engedd el a füled mellett, és úgy csinálj mindent, ahogy neked jó, nem kell alkalmazkodnod, és véletlenül se érezd úgy, hogy baj van veled.
2018. febr. 9. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!