Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti mit szólnátok ha a...

Szülők, ti mit szólnátok ha a 21 éves lányotok babát várna a 36 éves barátjától, akivel 2 éve van együtt?

Figyelt kérdés
Nem tervezett baba, de örülnek neki, mert később úgyis szerettek volna gyereket.
2018. ápr. 1. 23:13
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
23%
Mindenki rohadtul elfelejti, hogy nem mindig a mában élünk. Egy 15 éves korkülönbség előbb utóbb ki fog jönni, és problémákat fog okozni. Ha nem is 1-2 éven belül, de hamarosan. Mellesleg a 21 éves lány még fiatal, nem élte ki magát. Semmilyen élettapasztalata nincs. Persze lehet játszani a boldog párkapcsolatban élő fiatal anyukát, de ennek lesz árnyoldala is. Számolj borítékolhatóan azzal, hogy nem lesznek mindig együtt. Sőt. 21 évesen semmi sem biztos. Éppen csak már nem gyerek. Most úgy őszintén, mit tud tanítani a gyerekének egy 21 éves "kislány? Amikor neki sincs semmilyen tapasztalata? Apuci meg majd a plusz 15 évével pár éven belül megváltozik. Ennyi. lehet köpködni.
2018. ápr. 2. 09:22
 22/43 anonim ***** válasza:
77%

és akkor mivan ? ő dolguk..

ez a kiélés szöveg meg unalmas , nem mindenki akarja magát kiélni , van akinek elég ha otthon van.

2018. ápr. 2. 09:35
 23/43 anonim ***** válasza:
26%

Nem örülnék. Soha nem értettem, hogy egy 36 éves mi a fenét akar a 20 évestől. Valószínűleg infantilis, ezért nem kezd a saját súlycsoportjában... 21 évesen pedig szinte biztos, hogy a lánynak nincs olyan egzisztenciája, hogy baj esetén fentartsa magát és a gyereket. Hiszen szinte ő is gyerek, még pár évig alakul a felnőttes személyisége (saját magam is rácsodálkoztam harminchoz közel a korahuszonéves önmagamra).

Egy szót sem szólnék, de nagyon félnék, hogy gyorsan otthon fog landolni a picivel együtt.

2018. ápr. 2. 10:01
 24/43 anonim ***** válasza:
49%

" Soha nem értettem, hogy egy 36 éves mi a fenét akar a 20 évestől. " - mondjuk, egy normális nőt?

Kérdező, mi 17/33-ként kezdtük - 21 évvel ezelőtt... szóval, ha mindketten akarnák, közös döntés lenne, akkor velük örülnék, ennyi.

2018. ápr. 2. 10:51
 25/43 anonim ***** válasza:
27%
28-30 éves kor alatt szerintem senkinek nincs kellő egzisztenciája, munkatapasztalata, nem tapasztalt az életből sem eleget. 21 éves koromra volt nagyjából 8 szexuális partnerem, meg dolgoztam összesen ha 3 évet, az első komolyabb kapcsolatomban voltam. Ez szerintem mind bőven kevés ahhoz, hogy valaki megállapodjék. Most, 28 évesen, minden fentiből jelentősen többel sokkal könnyebben mondom azt, hogy meg tudom találni, akivel vállalnék gyereket, anélkül, hogy folyton a mi lenne ha járna a fejemben. Nem sok jót jósolok, így jó képet sem tudnék vágni a dologhoz.
2018. ápr. 2. 11:45
 26/43 anonim ***** válasza:
61%

Nem gyerekről beszélünk,hanem felnőtt nőről. korkülöbség sem gáz. illetve nem másnak kell szeretni a pasit, nem más jár vele hanem a csajnak.

Tényleg mekkora probléma.

Kedves 1-es válaszoló, aha szerinted ha valaki ugy esik teherbe h a párja nem vette el,vagy nem házasságba az bűn?:D

Tényleg egyesek hol élnek az öskorba?

Sosem házasodnék csak azért mert becsúszik a gyerek, sőt amúgyse

Tetszik tetszik,nem nem.Sosem érdekelt más véleménye

2018. ápr. 2. 11:51
 27/43 anonim válasza:
58%

Az hogy mi mit szólunk attól még nem lesz más semmi!

Ez hulyesség h nem vette el es igy gyereket szül neki?

Mitől más ha el veszi?!?

Orulj neki hogy fiatalon lettél nagyszulő valaki meg sem éri ezt!

2018. ápr. 2. 12:04
 28/43 A kérdező kommentje:
A férfi jó anyagi körülmények között és, de a lány félbe fogja hagyni az egyetemet. A legjobbakban reménykedünk.
2018. ápr. 2. 12:42
 29/43 anonim ***** válasza:
67%

Nem értem, hogy egyesek miért hiszik azt, hogy 21 évesen mindenki még “kislány”. Én pl. lassan 3 éve nem lakom a szüleimnél, kiköltöztem külföldre teljesen egyedül, egyetemre járok, mellette dolgozom, a barátommal a saját albérletünkben élünk több, mint 2 éve. Attól még, hogy nem feküdtem le a fél várossal, szerintem van elég élettapasztalatom.

De visszatérve a kérdésre ha nekünk becsúszna egy baba most, mi biztos nem vetetnénk el, sőt örülnénk neki. A korkülömbség szerintem nem olyan vészes, és ahogy mások is mondták, egyik kapcsolatnál sincs arra garancia, hogy örökké működni fog.

2018. ápr. 2. 12:48
 30/43 anonim ***** válasza:
30%
Gondolom képes lesz majd magát és a gyereket is eltartani,mert van legalább 10!!! év munkaviszonya, kap legalább 110000 ft gyedet,nem lesz a pasira rászorulva,hogy a pelenkára is kérni kell majd a lóvét. Ja bocs,nem így lesz mert csak 21 éves és 0 munkaviszonya van. 15 év mulva pedig lesz egy 50-es faszikája,aki majd új bukszát keres magának.
2018. ápr. 2. 13:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!