Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti mit szólnátok ha a...

Szülők, ti mit szólnátok ha a 21 éves lányotok babát várna a 36 éves barátjától, akivel 2 éve van együtt?

Figyelt kérdés
Nem tervezett baba, de örülnek neki, mert később úgyis szerettek volna gyereket.
2018. ápr. 1. 23:13
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
78%

Ez teljesen príma és borzalmas is lehet, merőben a körülményektől függ. Nem tudom, miért gondolják egyesek, hogy minden 21 éves nő alkalmatlan a gyermeknevelésre, ez természetesen nincs így.

A papír pedig nem mindenkit érdekel.

A korkülönbség nagy, a nő viszonylag fiatal, rövid ideje ismerik egymást, nem tervezett gyermek, ezek kockázatok, de attól még működhet a dolog. Ha házasság lenne, hasonló életkor, hosszabb kapcsolat és tervezett baba, akkor is simán szétmehetnének, ez elég gyakori. Nulla infóból én semmi elítélendőt nem látok ebben.

2018. ápr. 2. 03:31
 12/43 anonim ***** válasza:
84%
A korkülönbség engem nem zavar. Ha a lány nem a szülei nyakára szül hanem a barátjával együtt alkotnak majd egy boldog párt és boldogan élnek míg meg nem halnak, akkor végtelenül örülnék.
2018. ápr. 2. 06:49
 13/43 anonim ***** válasza:
67%
Felnőtt nő. Nyilván van munkahelye, így csedre és gyedre jogosult, van önálló lakása vagy alberlete, amit egyedul is fenn tud tartani.
2018. ápr. 2. 07:04
 14/43 anonim ***** válasza:
66%

Én azt mondom,még mindig jobb, mint 18 èvesen, érettségi után szülni a szintén 18 éves párodnak (egy évfolyamtársam és egy osztálytársam is így jàrt,nem romák).

Én 23 vagyok, egyenlőre még nem tudom hogy akarok-e valaha szülni,de gyereket biztosan szeretnék majd (örökbefogadáson gondolkodom). Jelenleg most nincs pàrom, csak összejárok egy 38 éves férfival àgytornàzni, de ha véletlen becsúszna a baba, nem vetetném el.

2018. ápr. 2. 07:29
 15/43 anonim ***** válasza:
36%

Egészségére, ha van ÉRTELMES szakképzettsége és dolgozott már valaha, akkor pont nem érdekel.

Ha pucér seggre vállalta, akkor én nem fogom eltartani őket, ha a pasikája kidobja esetleg.

Mehet a gyárba.

Én felneveltem egy gyereket, nem szándékozom még egyet, csak mert a lányom esetleg felelőtlenül csinálta, amit csinált.

2018. ápr. 2. 08:00
 16/43 anonim ***** válasza:
38%
21 évesen még élni kéne, bulizni és tapasztalatot gyűjteni. Nem pedig egy 15 évvel idősebb pasi mellett egy gyerekkel lekötni magát. Lehet köpködni, de akkor is így van.
2018. ápr. 2. 08:58
 17/43 anonim ***** válasza:
13%
Kérdező te a lányodat hány évesen szülted ? 19? 20? 21?
2018. ápr. 2. 09:01
 18/43 anonim ***** válasza:
77%
Van egy közeli ismerősöm aki 21 éves, a párja 38 és van egy 8 hónapos kislányuk, nagyon szépen élnek és nagyon boldogok. Őket is sokan elitelik a korkulonbseg miatt meg azért, mert fiatalon szült a lány. De pl. Van olyan ismerősöm is, ahol van 3 gyerek, eltartani nem tudja őket, a nevelesre is képtelen és már egy teljes idegroncs, egy szobás lakásban nyomorognak. Őt persze mindenki sajnálja és nem ítélik el. Holott az ő döntése volt, hogy ilyen körülmények között 3 gyereket szült. Minden a körülményektől függ.
2018. ápr. 2. 09:09
 19/43 anonim ***** válasza:
89%
Utolsó, szinte biztos, hogy a kérdező a 21 éves és nyilván a korkülönbség a kérdés oka
2018. ápr. 2. 09:09
 20/43 anonim ***** válasza:
57%

"Nagyon igyekeznék, hogy ne üljenek ki az arcomra a gondolataim, mert ebbe nincs beleszólásom.

De nem ugrálnék a plafonig örömömben"

Ezt. Tudom hogy nem szólhatok bele meg hogy az ő dolguk, de nem tetszene.

2018. ápr. 2. 09:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!