Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lassan úgy érzem,hogy megbolondulok.Apám alkoholista mikor iszik ordibál,anyámat lehordja mindennek, szó szerint elkerget itthonról.Anyámnak van külön egy lakása(elég nagy kettőnknek,nincs vele semmi gond) de anyám nem akar elköltözni. Apám mikor józon egész nap csak a szobájában űl alig jön ki onnan, de mikor kijön mindig valami baja van ördibál mindig kitalál valami problémát. Szó szerint utálom őt. Terrorban tart minket, sarkamra álltam leteremtettem sokszor, de semmi se segített.Egyszer sikerűlt elköltöznünk 2 hétre mikor megverte anyámat de addik könyörgött míg anyám visszajött hozzá hozzá. Néha olyanokat mond,hogy megöl minket de anyámat ez se zavarja. Már nagyon félek,hogy valami rossz fog történni. Már sok mindennel próbálkoztam ,hogy végre elmennjünk innen de semmi. Már nagyon tanácstalan vagyok...16/f
2018. márc. 31. 19:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Rokonoknak, ismerősöknek szóltál vagy szóltatok már? Ők tudnak ezekről a dolgokról? Anyádat próbáld a lehető legerősebb érvekkel meggyőzni és így el is költözhetnétek. A visszakunyizásokkor pedig majd megemlíthetnéd anyádnak, hogy akkor milyen is volt és megint ugyan olyan rossz lenne az életetek.
2018. márc. 31. 22:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Tud mindenki mindenről....:(
2018. ápr. 1. 01:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Te? Menj be a gyámügyre aztán ennyi.

Ha mindenki leszarja a problémátokat, akkor sajnos ez van :(

2018. ápr. 1. 09:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!