Miért érzi kötelességének sok szülő, hogy a 20 éves gyerekének ő irányítja az életét?
Hat en is be vagyok szarva diktatura van siman meg zsarolnak amig nem ered el az anyagi fuggetlenseget nem tudod le rázni öket a Család egész életedben el kisér be kell állni a rendszerbe kis koromba nagyon meg dobbentett hogy vernek at meg fanatizalnak szornyu volt de mostmar kettos ugynok vagyok be epultem a Csaldba komoly olyan mint egy mafia anyámnak 4 testvere van anyai nagymamanak 5 + ennek a maminak a ferje polgarmester volt mindenki ismeri a faluba a ki*aszott rokonsag ott van mindenutt feherek vagyunk keresztenydemokrata fideszes mindenki korombeliek ossze fogtunk beepulunk egybol tudunk barmit ki jatszuk a rendszert csempesszuk egymasnak a tilos dolgokat cigi ital
Kemeny vilag lelkileg birni kossuth radiora kelek tvnk sincs valami 10 eves telefonrol irok mindjart le merul nem kell sajnálni menekulni kell a hasonlo helyekrol 13 vok tobbi gyerek az is hasonló 17 eves korig de vannak meg fiatalok de azok fulra bealtak a rendszerbe nem normalisok egyszeruen lehetetlen ki torni huzok koliba ahogy tudok elképesztő bonyolult a családi helyzet napokig tudnám magxarázni mi miért van sok munka van benne hogy egy kicsit elhetobb lett szereztem egy telot amit nem kell dugdosnom hasznalhatom anya elott kitarult a vilag ra jottem hogy tettek tonkre az eletem nem tudom hogy lesz normalis eletem jo tanulo vagyok siman lehet diplomam de mire ingatlanom lesz.... nem kell irni milyen szar kibirom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!