Van itt még rajtam kivül, akinek a szülei akartak ártani a legtöbbet?
3as, miért lennél Sz..ar szülő?
Ha mindezt felismered, tudod, hogy ez nem normális, lehet máshogy is, akkor miért lennél te sz.ar szülő?! Az rendben van, hogy most még nem vagyok kész érzés van ilyen esetben egy emberben, de teljesen leírni magad miért?
Van az a mondás, hogy 'a lovat vagy ostorral vagy kockacukorral nevelik'..
Az én párom anyja a kockacukros az apja az ostoros változatot preferálja, plusz az anyjánál ha nem vált be a kockacukor, sem az állandóan fenn álló zsarolás és érzelmi manipuláció, akkor ennek továbbgondolásaként a gyerekeire uszította az ostoros apát, akinél hirtelenjében nem tudnék mondani nagyobb agresszív állatot.
Gondolom el tudod képzelni az egészet. És ez csak a jéghegy csúcsa. Én személy szerint hányok tőlük, mint szülőktől.
Engem az anyám egyedül nevelt, mert nem kért az alkoholista apám stílusából -szerencsére. Nem sok jó emlékem van róla, pedig ha nem ivott, jó ember volt. Kár, hogy sokat ivott.
És ez csak a jéghegy csúcsa.
A párom a legjobb apa a világon, semmilyen gyerek nem kívánhat magának jobbat és azt hiszem, én is elég jó anya vagyok. Legalábbs igyekszem :-).
Egészen más életet adunk a gyerekeinknek, persze ehhez -ezt minden gőg nélkül mondom- kell az is, hogy elég jó vagyok pszichológiából, szeretek és tudok is az emberekkel foglalkozni. Sok munkám van abban, hogy felismertük a saját hiányosságainkat és teszünk azért, hogy ne váljunk hasonlókká.
Bennünket boldoggá tesz a gyerekeink boldogsága.
Kérdező, biztosan vannak itt olyan emberek, sőt, sajnos nagyon sokan vannak. Amint lehet, szabadulni kell tőlük, és érdemük szerint vagy távolságot tartani vagy teljesen megszakítani velük minden kapcsolatot.
Ha azt érdemlik, szívfájdalom nélkül kiírni őket az életedből.
Arra koncentrálni, hogy a további életed boldogabb legyen. Persze nehezebb az indulás, mint azoknak, akiknek szerető, érzelmileg/anyagilag támogató családjuk van, de nem lehetetlen. Ne higyj annak, aki az mondja, az. Talán nem lesz annyid materiálisan, mint olyan embernek, akit támogattak, de boldog életed igenis lehet.
Komolyan, néha úgy érzem itt, hogy elmebetegek közt vagyok. Vagy esetleg olyanok közt, akik nem értik a nyelvet.
Valaki megmagyarázná nekem, miért lett 0%-os a válaszom? Mondtam néhány dolgot az én életemből -mi volt vele a probléma?
Tudod mit, Kérdező?:
- Igen, van itt még rajtad kívül, akinek a szülei akartak ártani a legtöbbet.
- Vagy ha úgy tetszik, akkor:
Nem, nincs itt rajtad kívül senki, akinek a szülei akartak ártani a legtöbbet.
Válaszd ki, amelyik tetszik.
Amúgy meg, ha úgy könnyebb, akkor sírjatok nap mint nap, felnőttként, különálló életet élve is. Ha nagy nehezen kiszabadultok, feltétlenül keseregjetek egész fennmaradó életetekben, hogy brühühü, nekem már sosem lesz jobb, mert anyám, apám a legnagyobb szemét a földön.
Ne ám, hogy jobban akarjatok élni!
Az eszem megáll.
A 9-es, és a 13-as miért írja a kérdezőnek, hogy kérjen segítséget? Nem látjátok, hogy múltidőben van a kérdés?
A kérdező valószínűleg már nem él abban a környezetben amiről kérdez.
Miért van ennyi ost.oba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!