Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnék erről diszkréten...

Hogyan tudnék erről diszkréten beszélni a húgommal? 23/N

Figyelt kérdés
Röviden és tömören arról lenne szó, hogy néha haza szoktam menni pár napra és barátomat is hozom, ha tud jönni. Arra lettem figyelmes, hogy a húgom nagyon sokat bámulja a barátomat, egyfolytában mosolyog rá, stb. Próbáltam valahogy felhozni ezt a témát, megkérdeztem húgomtól, hogy mit gondol róla és annyit mondott, hogy kedveli és nem mellesleg elég jól néz ki. Illetve barátomnak is meséltem erről és mondta, hogy neki is feltűnt, hogy húgom sokszor csak úgy random bámulta. Kérdeztem, hogy zavarja-e és mondta, hogy az elején nem foglalkozott vele annyira, mert más lányok is szokták ezt csinálni, de mivel azért mostanában gyakrabban szoktam hozzánk hozni, nem csak pár órára (elmondása szerint addig elintézné annyival, hogy nem vesz róla tudomást), hanem 2-3 napra és mondta, hogy egy idő után már egy kicsit ez frusztráló számára, ezért szeretné, ha beszélnék erről a húgommal valahogy, csak lehetőleg úgy, hogy ne vesszünk össze. Én pedig ismerem a húgom, tudom, mennyire sértődős..
2018. márc. 26. 22:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
32%
Szép kis tesó, nyílvánvaló, hogy ráhajtott a pasidra. Hitvány...
2018. márc. 27. 08:22
 12/19 anonim ***** válasza:
95%

Abból semmi baj nem lehet, ha csak nézegeti.

Ha a barátod nem akar tőle semmit, akkor nincs miért aggódni.

2018. márc. 27. 08:45
 13/19 anonim ***** válasza:
18%
Gondolj bele,mit csinál a hugod az olyan pasikkal,akik nem foglaltak...
2018. márc. 27. 09:12
 14/19 anonim ***** válasza:
74%

Miért kéne beszélNED vele? Ha zavrja a pasidat, legyen már olyan tökös, és mondja meg Ő, ne téged használjon postabagolynak.

NEKI van vele baja, ne ti vesszetek már össze miatta.

2018. márc. 27. 10:23
 15/19 anonim ***** válasza:
91%

“Illetve barátomnak is meséltem erről”

“Kérdeztem, hogy zavarja-e”

A barátját kevésbé zavarja, mint a kérdezőt.. 😃

2018. márc. 27. 10:51
 16/19 anonim ***** válasza:
22%
Hát én nyíltan beszélnék vele. Félrevonnám, megkérdezném, hogy belezúgott-e a barátomba, mert feltűnt neki is, nekem is, hogy mennyit bámulja etcetera, és hogy ez már mindkettőtöknek zavaró. Itt most nem az az opció, hogy a húgod ne sértődjön meg, ha kiskamasz lenne, még érteném, de alig fiatalabb nálad, könyörgöm. Összeveszni nem kell vele, ha felcsattan, te csak maradj nyugodt, de határozott. De meg kell mondani neki, hogy zavaró, amit csinál. Lehet, hogy nem is direkt csinálja, csak nem veszi észre magát. Ha meg direkt csinálja, az elég bunkó dolog a testvérrel szemben. Szóval ez így ciki helyzet, lépni kell valamit. Ha kisül, hogy beleesett, akkor ez egy elég kellemetlen szituáció.
2018. márc. 27. 11:14
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

15: Szerintem is így van :D

Ha zavarná a pasit, akkor szólt volna magától.

De így, hogy a barátnője rákérdez, hogy zavarja-e, hát mi mást mondhatott volna? :D Nyilván nem mondhatta, hogy nem zavar, sőt, jól esik, hogy tetszem valakinek :D

2018. márc. 27. 11:14
 18/19 anonim ***** válasza:
97%

Butaság, hogy barátodnak osztod a jó lapokat (egyértelművé teszed neki, hogy húgodnak férfiként tetszetős), mert ezzel csak gondolatokat ültetsz el az agyában.

Úgy semmiképpen se viccesedjél húgoddal, hogy az fellengzősnek, őt lekicsinylőnek tűnjön, mert akkor még bebizonyítja neked, hogy bizony igenis simán elérhető neki az a férfi, akit ő akar.

A legjobb a szépen megkéred, hogy ne riszálja magát barátod előtt, mert tényleg olyan jó csaj, hogy kísértést jelent minden férfira. Így nem tiporsz az egójába és nincs is mit bizonyítania.

2018. márc. 27. 11:15
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha nem teljesen normálatlan a pasid, meg a húgod, akkor nem fognak dugni... hlyeségeken agyalsz és féltékenykedsz... első pasid, vagymi?
2018. márc. 30. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!