Hogyan tudnék erről diszkréten beszélni a húgommal? 23/N
Abból semmi baj nem lehet, ha csak nézegeti.
Ha a barátod nem akar tőle semmit, akkor nincs miért aggódni.
Miért kéne beszélNED vele? Ha zavrja a pasidat, legyen már olyan tökös, és mondja meg Ő, ne téged használjon postabagolynak.
NEKI van vele baja, ne ti vesszetek már össze miatta.
“Illetve barátomnak is meséltem erről”
“Kérdeztem, hogy zavarja-e”
A barátját kevésbé zavarja, mint a kérdezőt.. 😃
15: Szerintem is így van :D
Ha zavarná a pasit, akkor szólt volna magától.
De így, hogy a barátnője rákérdez, hogy zavarja-e, hát mi mást mondhatott volna? :D Nyilván nem mondhatta, hogy nem zavar, sőt, jól esik, hogy tetszem valakinek :D
Butaság, hogy barátodnak osztod a jó lapokat (egyértelművé teszed neki, hogy húgodnak férfiként tetszetős), mert ezzel csak gondolatokat ültetsz el az agyában.
Úgy semmiképpen se viccesedjél húgoddal, hogy az fellengzősnek, őt lekicsinylőnek tűnjön, mert akkor még bebizonyítja neked, hogy bizony igenis simán elérhető neki az a férfi, akit ő akar.
A legjobb a szépen megkéred, hogy ne riszálja magát barátod előtt, mert tényleg olyan jó csaj, hogy kísértést jelent minden férfira. Így nem tiporsz az egójába és nincs is mit bizonyítania.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!