Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnék erről diszkréten...

Hogyan tudnék erről diszkréten beszélni a húgommal? 23/N

Figyelt kérdés
Röviden és tömören arról lenne szó, hogy néha haza szoktam menni pár napra és barátomat is hozom, ha tud jönni. Arra lettem figyelmes, hogy a húgom nagyon sokat bámulja a barátomat, egyfolytában mosolyog rá, stb. Próbáltam valahogy felhozni ezt a témát, megkérdeztem húgomtól, hogy mit gondol róla és annyit mondott, hogy kedveli és nem mellesleg elég jól néz ki. Illetve barátomnak is meséltem erről és mondta, hogy neki is feltűnt, hogy húgom sokszor csak úgy random bámulta. Kérdeztem, hogy zavarja-e és mondta, hogy az elején nem foglalkozott vele annyira, mert más lányok is szokták ezt csinálni, de mivel azért mostanában gyakrabban szoktam hozzánk hozni, nem csak pár órára (elmondása szerint addig elintézné annyival, hogy nem vesz róla tudomást), hanem 2-3 napra és mondta, hogy egy idő után már egy kicsit ez frusztráló számára, ezért szeretné, ha beszélnék erről a húgommal valahogy, csak lehetőleg úgy, hogy ne vesszünk össze. Én pedig ismerem a húgom, tudom, mennyire sértődős..
2018. márc. 26. 22:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
70%

Tetszik a húgodnak és akkor mi van? Emberek szeretik a szép embereket bámulni. Szerintem nem kellene neki szólni, hiszen biztos nagyon cikinek érezné és megsértődne. Amíg nem nyomul szerintem nincs értelme ebből ügyet csinálni.

ui. Amikor a barátod észreveszi, hogy bámulja, nézzen rá ő is és akkor úgyis elkapja a tekintetét.

2018. márc. 26. 23:02
 2/19 anonim ***** válasza:
83%
És mégis mit fogsz mondani? “Ne bámuld a pasimat és ne mosolyogj rá”? Hatásos lesz..
2018. márc. 26. 23:02
 3/19 anonim ***** válasza:
95%
Hány éves a húgod?
2018. márc. 26. 23:10
 4/19 anonim válasza:
93%
Ez attól is függ hány éves a tesód.
2018. márc. 26. 23:16
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, fontos lenne tudni hány éves. Teljesen más a szituáció hogyha 10 vagy 15 vagy ha 20.
2018. márc. 26. 23:17
 6/19 A kérdező kommentje:
Nyáron lesz 21 éves :)
2018. márc. 26. 23:22
 7/19 anonim ***** válasza:
57%
Vigyazz mert lehet hogy a hugod kiszemelte maganak a fiut.
2018. márc. 26. 23:46
 8/19 anonim ***** válasza:
36%
Osztozzatok meg a kandúron.
2018. márc. 26. 23:53
 9/19 anonim ***** válasza:
21%
Vagy keress neki másikat. Van elég kóbor kandúr kinn, az utcán.
2018. márc. 27. 01:10
 10/19 anonim ***** válasza:
73%
És ha akkor szólnál Neki viccesen,amikor épp csinálja. "Mi van Hugi,elaludtál/bambultál"...
2018. márc. 27. 06:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!