Te meddig tűrnéd el, ha apád bolondozna?
Figyelt kérdés
2018. márc. 25. 08:35
1/12 anonim válasza:
Az én apám folyton bolondozik. A gyerekeim szerint ő a legviccesebb ember a világon. Szóval mi elég jól tűrjük, hogy ilyen. ;)
2/12 anonim válasza:
kifejtenéd? mert így alapból nem látok vele gondot.
3/12 anonim válasza:
Ő bolondozik(vicceskedik) vagy tèged bolondoz ( idiótáz) le?
Mert nem mindegy.
4/12 A kérdező kommentje:
Utóbbi
2018. márc. 25. 10:14
5/12 anonim válasza:
akkor meg a "le" igekötőt ne spórold le , mert így mást jelent a mondat.
6/12 Flagstaff válasza:
Attól függ, hogy mi oka van rá. Az én apám kilencedik éve bolondoz le engem a párválasztásom miatt, de mivel két fülem van, ezt a problémát elég jól tudom kezelni. Tudom, hogy nem tartozik rá, ő is tudja, szóval elmondja a véleményét, és passz. Ha olyan miatt bolondozna le, amiben nem vagyok ennyire magabiztos, (pl. munkahely választás, lakóhelyválasztás, ilyesmi,) azt nehezebben viselném, megkérném, hogy mondja el normálisan a véleményét, és felhívnám a figyelmét, hogy mivel ő nevelt, saját magát is minősíti, ha engem minősít.
7/12 anonim válasza:
Miért bolondoz le? Így nagyon hiányos a sztori.
8/12 anonim válasza:
Igaza lehet. Nem lehetsz egy eszleny, ha itt kerdezel ilyet.
10/12 anonim válasza:
Attól függ. Ha mondanék valami hülyeséget (amiről én is tudom hogy az, és viccből mondom) és röhögve le bolondozna, az nem zavarna. Anyám is szokott, együtt nevetünk.
De ha sértésként az már más tészta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!