Szerintetek normális anyám, hogy azt találja ki, hogy pszichés eset vagyok én is, mert fájt a hátam?
Tudni kell, hogy nagy gerincferdülésem van.
A minap mondtam neki, hogy fájt a hátam.
Erre kitalálja, hogy pszichiátrián lenne a helyem és ezt másnak is leadja.
Volt egy előzménte, mikor a nagynénem mesélt neki egy ilyan sztorit, hogy a barátnője lánya bent van az elmegyógyon, mert állandóan kitalálta, hogy fájt a dereka és nem találtak nála semmit. Aztán most ott kezelik, mindenféle szerekkel.
Erre kitalálta, hogy velem is ez van.
Hány éves vagy? Tizenévesen egyedül mentem orvoshoz. Elmész a körzetihez, mondod, hogy fáj a hátad, gerincferdült vagy. Ő ad bemutató az ortopédiára, azokat felhívod időpontért és elmész. Igazolást adnak. Aztán ők megmondják mi kell, lehet fűző adnak, vagy gyógytornára kell járnod.
Ha nem mindig fáj csak időszakosan, akkor lehet megterhelted, vannak otthoni gyakorlatok is, amivel hátát tudsz erősíteni.
Másrészt a pszichiátriára is beutaló kell, ha nincs különösebb bajod, akkor a háziorvos nem fog elküldeni (főleg ha mondod mitől fájsz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!