Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek normális anyám,...

Szerintetek normális anyám, hogy azt találja ki, hogy pszichés eset vagyok én is, mert fájt a hátam?

Figyelt kérdés

Tudni kell, hogy nagy gerincferdülésem van.

A minap mondtam neki, hogy fájt a hátam.

Erre kitalálja, hogy pszichiátrián lenne a helyem és ezt másnak is leadja.

Volt egy előzménte, mikor a nagynénem mesélt neki egy ilyan sztorit, hogy a barátnője lánya bent van az elmegyógyon, mert állandóan kitalálta, hogy fájt a dereka és nem találtak nála semmit. Aztán most ott kezelik, mindenféle szerekkel.

Erre kitalálta, hogy velem is ez van.

2018. márc. 24. 23:29
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Jó, tehát ezt találta ki. És? Most mi a kérdés? Vagy erre mit kellene írnunk?
2018. márc. 25. 07:55
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy? Tizenévesen egyedül mentem orvoshoz. Elmész a körzetihez, mondod, hogy fáj a hátad, gerincferdült vagy. Ő ad bemutató az ortopédiára, azokat felhívod időpontért és elmész. Igazolást adnak. Aztán ők megmondják mi kell, lehet fűző adnak, vagy gyógytornára kell járnod.

Ha nem mindig fáj csak időszakosan, akkor lehet megterhelted, vannak otthoni gyakorlatok is, amivel hátát tudsz erősíteni.

Másrészt a pszichiátriára is beutaló kell, ha nincs különösebb bajod, akkor a háziorvos nem fog elküldeni (főleg ha mondod mitől fájsz).

2018. márc. 25. 08:29
 23/25 anonim ***** válasza:
37%
Ha meg anyád nagyon nyomatja kérj időpontot pszichiáterhez, elviszed az összes gerincleleted és megmutatod hogy anyukád szerint elmebeteg vagy mert ilyen gerinc mellett fáj a derekad legalább a dok is röhög egy jót és lesz róla papírod hogy NEM elmebaj miatt vagy rosszul.
2018. márc. 25. 14:24
 24/25 anonim ***** válasza:
0%
Édesanyád nyilván jobban ismer, mint bárki, aki itt írogat látatlanba. Menj orvoshoz, aztán tornázz, ússz, mozogj, ne itt szidd azt, akinek a pénzéből élsz.
2018. márc. 30. 14:46
 25/25 anonim ***** válasza:
#24 igaz is, ha kinyomott egy gyereket máris bármit mondd igaz, a kérdező nyilván hazudik és a fejében vana fájdalom, nem a gerincében ami MEG VAN HAJOLVA TERMÉSZETELLENES MÓDON és a legtöbb ilyen betegnek fájdalmai vannak neeeem, kizárt, anyuci fizeti a rezsit ezért jobban tudja.
2018. márc. 30. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!