Szerintetek normális anyám, hogy azt találja ki, hogy
pszichés eset vagyok én is, mert fájt a hátam?
Figyelt kérdés
Tudni kell, hogy nagy gerincferdülésem van.
A minap mondtam neki, hogy fájt a hátam.
Erre kitalálja, hogy pszichiátrián lenne a helyem és ezt másnak is leadja.
Volt egy előzménte, mikor a nagynénem mesélt neki egy ilyan sztorit, hogy a barátnője lánya bent van az elmegyógyon, mert állandóan kitalálta, hogy fájt a dereka és nem találtak nála semmit. Aztán most ott kezelik, mindenféle szerekkel.
Ott élek kösz nem kell megnéznem,nem itt piás idegroncs az összes Anya Apa és a gyerekeiken verik le h szar az életük.. Hanem otthon nálatok ahol kb meghalni elég két fizetés is. :D
2018. márc. 25. 00:05
12/25 anonim válasza:
A tiéd biztos olyan volt de az én kornyezetemben senki sem ideg roncs és senki nem pifoli egymast. :D Maradj is kint. A kinti mentalitas egy csoves alberletben megrohadni. :D Azok ám az igazi zambik. Egesz eletukben azert dolgoznak, hogy legyen sajat ingatlanjuk oreg korukra es csak dolgoznak mint a droidok. :D
2018. márc. 25. 00:13
13/25 anonim válasza:
Ha meg ket fizubol nem tudtok megelni es egy kicsit jobban elni, akkor az a Ti bajotok. Mi el vagyunk egész kellemesen 360 ból. :) És még nem is dolgozzuk halalra magunkat. :)
2018. márc. 25. 00:14
14/25 anonim válasza:
Maradunk. Az irigység fáj tudom.. :) Rég nem albérletben nyomorgunk,tudod itt mosogatásért is annyit adnak mint otthon egy főorvosnak,azért jönnek el az orvosok is,és majd ha a lakatos meg a takaritó fog altatni akkor mosolyoghatsz.
2018. márc. 25. 00:16
15/25 anonim válasza:
Nem irigykedek. :) Minden adott hozzá, hogy kimenjunk. Sot, nem egy jo ismerosom kint van, de minek mennek oda, ahova nem vagyodom? :) Szerinted melyik a jobb? Olyan munkat csinalni amit szeretsz, vagy szarabb munkat csinalni (szop*tod magad munkanapokon munkaidoben) nem olyan sokkal tobb penzert? :) Azt pedig kotve hiszem, hogy nem albiban vagytok, hiszen kulfoldon drágák az ingatlanok, olyannyira, hogy a honfijuk eveken at gyujt ra magasabb penzert. Azert ahhoz sok tanyert kell meg fenyesre torolni. :)
2018. márc. 25. 00:20
16/25 anonim válasza:
Ha meg meg is sajatban eltek, akkor annak orulok es gratulalok, ezektol fuggetlenul en nem vagyodok kifele. :) Dolgoztam mar kint, jo volt szep volt, de ott elni nem szeretnek. Azaz kulfoldon. :) Szetnezni jo, meg minden. :) Viszont itt a csaladom, a barataim, az eletem. :)
2018. márc. 25. 00:22
17/25 anonim válasza:
Bocsi egyikünk se mosogat,de itt azért is kemény pénzt adnak.. Különben nem lenne kint a félország külföldön.. Főleg az egészségügyből.. Férjem kemény pénzeket hoz haza,dolgoznom se kéne melette,mert eltudna tartani minket.. És dolgozom, abban amit szeretek,csak 3 xor annyiért Skandináviában mint otthon. :P És nem albi. Ismerős kocsira valót mosogatott csak össze,igen tudom ez bosszantó azoknak akik otthon panelban hóvégén számolják h rezsi v kaja,de pont nem érdekel minket, mindenki a saját élete kovácsa,tanulni kell és megnyilnak a lehetősegek,a gyári munkán kivül is.
2018. márc. 25. 00:38
18/25 anonim válasza:
Nem hinnem hogy gondom lett volna a penzzel miota dolgozok. :) Nem kuporgatom es nem szamolgatom hogy jajj rezsire vajon futja. :) Egeszsegere a fél orszagnak. :) Valaki itthon is tud boldogulni bele kell törődni. :) Én megertem a ti szempontotokat is, de azért ne nezz le senkit, mert nem szeretne kimenni. :) Nektek ha jó kint akkor maradjatok is ott, de tudod az a baj, hogy sok tapasztalatlan fiatal neki vág es nem egy olyat ismerek aki azert jott haza mert nem azt mutatta a valosag, amit elkepzeltek. :) Mivel a mosogatos peldat hoztad fel, azett gondoltam... Elnezest.. :D Nagyobb problema miatt vandorolnak ki es nem feltetlenul a megelhetes. Ha nem eletre valok akkor bukta, kivéve ha nincs valami utosebb hatteruk kint. Mondjuk azok itthon is buknak. :D Mellesleg ha sokan nem nyomnak magukba a hiteleket meg nem sopankodassal lennenek elfoglalva kitudnak aknazni a lehetosegeket es nem azt a kuporgatos stilust vinnek elore, amit Te is irtal. :) Okosan kell csinalni. ;)
2018. márc. 25. 01:26
19/25 anonim válasza:
Ebben igazat adok neked,mert itt sincs kolbászbol a kerités,és dolgozni kell,sőt többet is,h elismerjenek. És hát sokan nyelvtudás nélkül fiatal beetetett lányok mellé fognak és jobb esetben haza mennek,
rosszabb esetben könnyen az éjszakai életben találják magukat.. :(
Szóval a nyelvtudást nem igénylo külföldi álom melót hirdetőknek nem szabad bedőlni..
2018. márc. 25. 01:37
20/25 anonim válasza:
Pontosan. Na meg oda születni kell (nem szoszerint) dolgoztam 4honapot kulfoldon hatarozott szerzodessel kikuldetesben. Jol ereztuk magunkat (4-en voltunk) befogado kedves emberekkel dolgoztunk, még sem tudnam elkepzelni az eletemet kint. Elméleti síkon jatszottam mar ezekkel, több országot is kiprobalva es egyikben sem tudtam ugy belekepzelni magam. Persze el tudom magam kepzelni, de nem a mostani eletemmel. Tehat az egy más ember volna. :) Hacsak valami eros politikai befolyas nem kerulne a gepbe (haboru, sugarzas stb) nem igazan koltoznek ki. Viszont ez már nem ide tartozik, tehat ezt reszemrol le is zarom. Minden jót! :) :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!