Mit tennétek, ha kiderülne, hogy a lányatok/fiatok lógott a suliból?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel teljesen normálisan elment, azt hittem suliba megy. Erre kiderült, hogy két barátjával együtt fogták magukat felmentek Pestre plázázni meg várost nézni. Teljesen fel vagyok háborodva. Az osztály fele tegnap kiránduláson volt, a másik felének volt tanítás, csak ők önkényesen úgy gondolták, hogy nekik is ugyanolyan joguk van nem bemenni, mint az osztály másik felének. Ráadásul elvárja tőlem, hogy írjak szülői igazolást. Ti írnátok?2018. márc. 24. 09:02
21/27 anonim válasza:
Van 3 nap amit pont arra találtak ki, hogy ne kelljen bemenni ha nem akar. Egyébként meg 18 éves felnőtt nem tudom minek idegeskedsz ezért.
22/27 anonim válasza:
Minket 15 évesen se fogtak úgy mint sa mostani 20 éveseket. Döbbenet h családokban párkapcsolatokban manapság póráz kell. :O
23/27 anonim válasza:
Lecseszném, mert szülőként nyilván nem támogathatom azt, hogy lógjon a suliból, aztán megírnám az igazolást.
Különösebben nem akadnék fenn, én is csináltam ilyet párszor. Nem voltam link, sőt, kitűnő tanuló voltam, dehát kamasz, ennyi lázadozás belefért.
24/27 anonim válasza:
" mert szülőként nyilván nem támogathatom azt, hogy lógjon a suliból," - azt nem támogathatod, hogy túlzásba vigye,és így a kárára legyen.
25/27 anonim válasza:
Felnőtt ember, én az ő korában magamnak igazoltam :) A szüleim nem is tudták volna, mert az ország másik felén éltek.
26/27 anonim válasza:
"Én igazolnám, mert nem csinált semmi rosszat " De, csinált.
27/27 anonim válasza:
Nem nem irnék ,mert nem szolt eről a tervéről .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!