Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az természetes, ha egy "anya"...

Az természetes, ha egy "anya" ilyen?

Figyelt kérdés
Úgy beszél, hogy ő sokkal szebb volt mint én. Meg azt mondta h " van egy csepp szépség az arcodon" - ezt nem lehet elfelejteni XD Meg hogy ne álljak szóba egy fiúval se, utána évekkel később vén lánynak nevez. Egyszer az életben sikerült normális, fiatalnak való felsőt venni, mert dolgoztam... egyből mikor megmutattam, nem azt mondta hogy végre lányom, örülök hogy szebben öltözködsz, vagy valami, hanem fel volt háborodva, hogy neki miért nem vettem. Annyira hogy az egyik kicsit nagyobb lett rám, úgy adtam neki oda hogy megbéküljön. Fel is húzta egyből a színes feliratos felsőt! Engem meg tizenévesen is úgy járatott mint egy hetven éves asszonyt iskolába. A többi lány csinosan, kifestve, divatosan, én meg .. gondolhatjátok mennyire szégyenkeztem. Nagyjából leírtam amúgy a gerincem is miatta ferdült el, de mi degy, hosszú
2018. márc. 22. 10:38
 1/10 Alain Delon ***** válasza:
76%
Hát, nem természetes.
2018. márc. 22. 10:50
 2/10 anonim ***** válasza:
66%
Nem természetes. Féltékeny rád, csak az a baj, hogy ezzel nincsen egyedül.
2018. márc. 22. 11:07
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Az én anyukám is hasonló. Rettenetes cuccokba öltöztetett. Ha vettem valamit magamnak addíg nem beszélt velem míg vissza nem vittem az üzletbe. Régi videókon látom magunkat atyaég hogy néztem ki. Anyu még mindig ilyen, elfogadtam.
2018. márc. 22. 11:18
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
Nem normális. Szerintem, anyád nem bírja elfogadni a korát, ezért "versenyez" veled.
2018. márc. 22. 12:12
 5/10 anonim ***** válasza:
Ő egy tipikus mérgező szülő. Rivalizál, azzal próbálja a saját nyomorát leplezni, meg önmagát jobb színben látni, hogy téged lenyom. Lépj ki a játszmájából.
2018. márc. 22. 13:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Hogy ferdült el miatta a gerinced?
2018. márc. 22. 16:43
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát úgy, hogy nem volt lehetőségem megerősíteni a csontjaimat és az izmaimat. Én is szerettem volna szaladgálni, mint a többi gyerek. De ülve nőttem fel. Ez a leghelyesebb megfogalmazás. Sehová sem engedett. Iskolából sem késhettem öt percet sem, mert szó szerint percre ki voltam számolva, mikor kell hazaérnem. Ha fél órát késtem volna, levert volna, ha pedig egy órát hívta volna rám a rendőrséget. Plussz kikaptam volna. De ne úgy képzeld el, hogy egy két pofon oszt annyi, hanem síkáló, gyúró deszka, stb. Egyszer úgy rámütött a seprővel hogy eltört a seprő nyele! De csoda folytán semmi bajom nem lett. Én magam is csodálkoztam ezen. De a kedvence az volt, hogy belemarkolt a hajamba, (még akkor hosszú volt) és körbe-körbe rángatott a hajamnál fogva. Ez egy olyan különös élmény, hogy nem mindenkinek van lehetősége átélni! 😅😂. Most már viccesre veszem, de akkor megközelítőleg sem volt az. Képzeld el hogy a súlyod ezzel a " módszerrel" a fejbőrödre meg a hajadra koncentrálódik. Nemcsak hogy fáj, de még is szédülsz mellé és persze egy gyereknek azért igencsak megrázó. De már akkor is felfotam, hogy ő ilyen. Amúgy gyerekként hamar rájöttem hogy anyám nem normális. De nem volt választásom, vele kellett élni. Mára ezek már csak emlékek. De leginkább a gerincemet sajnálom, mert tönkre van menve azóta is. És ugye az lenne a legfontosabb. Egyik legfontosabb egészség szempontjából. Nehezebb dolgom van pl melóba. Nem a munka, hanem ugye a gerincem miatt. Kevésbé bírja a terhelést.
2018. márc. 23. 11:32
 8/10 A kérdező kommentje:
Nincs is jobb a gondtalan gyermekkornál, meg az anyai törődésnél!
2018. márc. 23. 11:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Na szegénykém, te is jól megszívtad. Annyi ilyen gyerek van itt a gyakorin, csak szörnyülködöm. Hány éves vagy? Le kéne lassan lépni otthonról 🤔
2018. márc. 23. 12:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Csak, hogy jobban érezd magad :D:D az én anyám vett nekem egy zöld pólót, amin rajta volt Szűz Mária és azt mondta hordjam :D:D:D:D:D:D:D:D El tudod képzelni ezt 14 évesen,hogy a suliba szűz máriás pólóba megyeek?XD PÖsszevágtam és kibszarintottam a kukába xXD

Aztán beszólt, hogy miért nem vagyok "vagány" Xddd

2018. ápr. 4. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!