Szülők! Mit szólnátok, ha a 27 éves lányotok bejelentené, hogy kiköltözik egy arab férfihoz a hazájába?
tudom már nem gyerek, de mégiscsak most nem tudom mit tegyek, vagy mit ne tegyek.
megrémít ez az egész.
az apja idegösszeroppanást fog kapni ha megtudja, az tuti.
ti mit mondanátok neki a helyemben?
Hahahahaha :D A 31. a kérdező, csak rossz nickjéről jött fel válaszolni.
:D
Nem a kérdező vagyok. Ha a 32. válaszoló így áll hozzá az egyiptomiakhoz, akkor nem csoda, hogy csak negatív tapasztalatai vannak. Én csak fél évet voltam Egyiptomban, érdekes módon "kecskével háló fazonokkal" nem találkoztam, esetleg el kellene gondolkodnod, te miért pont az ilyeneket vonzod.
(nem vagyok elfogult, 37 múltam, szóval már nem a "fiatal lányt elszédíti a jóképű arab macsó" kategória, de még nem is az "öregasszony fiatal arabbal kefélteti magát" kategória.)
Nem az egyénnel van baj,hanem a közösséggel amiben élni kell.Szigorú szabályok vonatkoznak mindenkire a legtöbb arab országban.Sokan ezért jönnek Erópába,de itt sem tudják levetkőzni az ezer éves tradícióikat.
Menjen aki akar tapasztalatot gyűjteni,egy percig sem fog unatkozni.
Akkor mosd mar beleszolok en is vegre mert ez borzalmas. 27 evesen a lanyodat nem fogod megallitani abban hogy azt csinaljon amit akarjon, a szuklatoku rasszizmustol pedig ne haragudjon senki de hanynom kell. Nekem is arab a parom, voltam kint naluk latogatoba, sot volt mikor a gyerekekkel mentunk ki 2 honapra majdnem SOHA , SEMMI gond nem volt a csaladdal, se a baratokkal, mondom ezt ugy, hogy a ferjem iraki kurd.
Jo lenne ha a pasirol is beszelnel valamit, mert az hogy egyiptomi nem sokat arul el. Jartam egyiptomban, egy nagyon jo baratunk kint el, aki teszem hozza NO, es o sem panaszkodik, szereti, onszantabol koltozott ki.
Az hogy valaki szimpatizal a muszlimnal nem feltetlen lesz muszlim, attol eltekintve hogy a muszlim felvetele nagyon is egyszeru de az iszlamistaknak is van ezen felul rengeteg valfaja, szoval mindegy.
Eloszor a ferfit kene megismerni utanna lehetne nyilatkozni. Mit tudunk meg rola? Hol talalkoztak, hany eves es egyebkent a lanyod 27 evesen meg miert veletek lakik?
nem velünk lakik a lányom.
egyidősek.
orvos a pasi.
ennyit tudok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!