Nektek hogy fogadták a szüleitek, hogy külföldre költöztetek és ott alapítottatok családot?
Nem kérek olyan választ, hogy sehogy, mert nem mentem külföldre.
Nagynéném Angliában él a 80-as évek óta, magyar származású férjjel, az ő édesanyja sokat szapulta, mert a nagynéném férjnél volt és az angliai magyar férjéért hagyta ott az előző férjét, mondván, micsoda szégyen, hogy a lányom válik és pincérnőként fog dolgozni, mit fognak gondolni az emberek.
Unokatesóm Olaszországban dolgozik egy multinál, nagybátyámat ez nagyon megviselte, és mindig mondja, hogy jönne már haza és menne férjhez.
"Dubaiban éltem kint, a családom nem tudta és azt sem mit csinálok. Mindenki úgy tudta angliába mosogatok. Mikor hazajöttem, házat, kocsit vettem kp-ra. "
És nem kérdeztek rá miért nem száraz a kézfejed,ha ennyit mosogatsz??:D
Nekem nem szóltak negatívan hozzá semmit, 25 évesen jöttem el, de azt tudni kell, hogy már vagy 3 éve terveztem, igaz másik országba. Végül Angliában kötöttem ki (nem, nem vagyok mosogató vagy afféle...).
Szóval senkit sem ért váratlan meglepetés.
Egyedül az egyik barátom "haragudott" meg egy kicsit. Legalábbis, amikor elbúcsúztam tőle hihetetlenül lekezelő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!