Mit tehetnék a családommal?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy engem az igazi családom 2 éves koromban elhagyott és árvaházba kerültem. Onnan örökbe fogadtak 5 évesen. Minden jól is ment amíg nem lettem iskolás. "Anyukám" teljesen rám telepedett, az oké, hogy kisiskolásként tanult velem, meg minden. De mostanra 18 éves vagyok és ha tanulni próbálok, bejön a szobámba vasalni, de úgy, hogy lássa mit csinálok a gépen mintha nem tanulnék..a szobámba akkor jön be amikor akar, legyen az akár éjjel fél 2. És ha ezt megmondom neki, megsértődik és még én érzem magam rosszul. NINCS egy fikarcnyi magánéletem sem, a párkapcsolatomról is mindent tudnia kell. Na persze emellett nem enged el sehova amíg iskolába járok, nem mehetek sétálni barátokkal (mert emiatt nincsenek is), nem tehetem ki a lábam a házból. Mégis mit csináljak? Magányos vagyok és belebolondulok a bezártságba.2018. márc. 18. 10:38
11/12 anonim válasza:
Apukád ha normális neki miért nem mondod el a dolgokat?
12/12 A kérdező kommentje:
Mert anyámat védené. Mindig én voltam a púp, mindig mindenben engem hibáztattak. Apu is. Amikor lerobbant a kocsink, azt mondta biztos miattam merthogy én csináltam valamit vele (ő akkor nem volt a kocsiban). Jó az tény, hogy értek az autószereléshez, de minek piszkálnám, ha én benne vagyok? Elegem van hogy mindig én vagyok a bűnbak is.
2018. márc. 18. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!