Ha a 30-as éveiben járó fiatok egyik nap bejelentené, hogy a saját neméhez vonzódik és összejött egy férfival, azt elfogadnátok?
#11 Teljesen egyetértek. Kedvenc mikor tömött a busz az ember utazna és a fejemtől 5 centire nyalják egymást...
Kedves kérdező nekem 6 hónapos igaz a fiam,de már esett szó a férjem és köztem erről a témáról. Mi nagyon nyitott emberek vagyunk semmi bajunk nem lenne vele. Attól még ugyanúgy a fiúnk maradna semmi nem változna. Amúgy is úgy vagyok vele,hogy soha nem érdekelne a gyerekem szexuális élete. A lényeg,hogy boldog legyen mindegy ki vagy mi a boldogság forrása. :) Én el os várnám,hogy bemutassa,mert tudni szeretném kivel van kapsolatban. De lecseszném,hogy előbb is mondhatta volna. Sok sikert az elmondáshoz! :)
25/N
"csak én ne tudjak arról hogy mit csinálnak, meg hogy kettőjük közt ki a lány, meg ilyenek."
Bocs, hogy elmondom, tekintve, hogy nem akarod tudni, de a meleg kapcsolat pont azt jelenti, hogy egyikük se lány.
66%
Feketemacska
Napi szinten két és fél órát utazom, bkk. Minden nap ilyen élményekkel gazdagodom, sőt legtöbbször azt érzem, hogy direkt csinálják, mert élvezik, hogy zavarba hoznak embereket. Nem a sima csók zavar, vagy kézfogás, vagy bújás, hanem amikor már kb. fellöknek mert úgy smárnak, vagy hihihi hehehe vihogás, cuppogás, jaaj pisti nemááár, csinálják a műsort. És akkor az évi egy melegfelvonuláson vannak kiakadva az emberek.
Basszus, ezt a melysotetseget!
Nem lany meg fiu, hanem egy egymast szereto par, akik eppen azonos nemuek.
Hetero no vagyok, es ertem, miert nem merte elmondani a kerdezo elobb, ha ilyen vaskalapos emberekkel van korulvebe.
"csak én ne tudjak arról hogy mit csinálnak"
Mert ha barátnője lenne, akkor kíváncsi lennél rá?
Városban ennek már semmi jelentősége, de egy olyan faluban, ahol én is élek, még irtó ciki és kellemetlen lenne.
Természetesen én szülőként elfogadnám, de azért megkérném arra, hogy a faluban ne legyen ez beszédtéma, ne itt éljenek, ne mutatkozzanak együtt, ne tudjon róla más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!