Ti elmondanátok?

Figyelt kérdés

A szüleim azt gondolják hogy szűz vagyok,de nem hogy nem vagyok szűz,de már egy vetélésem is volt.6 hetesen ment el a baba.

Rémálmaim vannak,hogy megtudják.De nem tudom hogy érdemes-e már elmondanom vagy hogyan mondjam el.

19/N

2018. márc. 9. 22:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Ha olyan a kapcsolatotok nem kell tudniuk semmit. Van ahol még a 24 éves nőnek is gátolják a több éves kapcsolatában a normális nemi életet a szülők, aztán meglepődnek ha egyszer ignorálva vannak ha összejön a dobbantó pénz.. Nem kell a felesleges macera ha alapban rossz a kapcsolat és kb albérlő vagy otthon.
2018. márc. 9. 22:22
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van olyan jó kapcsolatom a szüleimmel, hogy ilyen témákban (is) tudok velük őszintén beszélgetni. És tudtam is, amikor kezdett aktuálissá válni. Ha neked nincs ennyire jó kapcsolatod velük, akkor ne mondd el nekik. Ez teljes mértékben a te döntésed.
2018. márc. 9. 22:23
 3/12 anonim ***** válasza:
32%
Nee mondd el, majd ha 3. unokájuk fut feléjük kacagva, akkor gyanút fognak, hogy te lehet, hogy már nem vagy szüzecske.
2018. márc. 9. 22:28
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem jó a viszonyotok akkor ne mond el. Ha jóban vagytok és nehéz feldolgoznod a vetélést akkor érdemes fontolóra venned a dolgot. Hátha tudnak segíteni. De lehet, csak még nagyobb problémát zúdítasz a nyakadba. Ezt csak te tudod, te ismered őket. Azért mostantól védekezz, és menj el nőgyógyászhoz, nincs e valami gond.
2018. márc. 9. 23:15
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem azért sejtik hogy a majd húsz éves gyerekük nem apáca...
2018. márc. 10. 00:11
 6/12 anonim ***** válasza:
80%
Az elvesztett baba más téma.
2018. márc. 10. 00:12
 7/12 anonim ***** válasza:
30%
Igen ,mondd el !
2018. márc. 10. 02:47
 8/12 anonim ***** válasza:
52%
hát én ezt tuti, hogy nem is tudnám magamban tartani... de miből gondolod, hogy azt gondolják, hogy szűz vagy? általában senki nem szokta kiteregetni a szexuális életét a szüleinek, de ettől még ők nem hülyék, és ha nem is tudják, de legalábbis sejtik a dolgokat:D
2018. márc. 10. 07:43
 9/12 anonim ***** válasza:
32%

1. a szüzességedhez semmi közük

2. ahhoz hogy elvetéltél, már lenne

2018. márc. 10. 08:32
 10/12 anonim ***** válasza:
Miért gondolják hogy szűz vagy?
2018. márc. 10. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!