Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
volt férjem kéthetente viszi el a lányunkat láthatásra hozzájuk,ahol ö él.a második feleségével,közös gyermekükkel,és a nö lányával.a kislányunk nem szere ott lenni,ki nem állhatja az uj asszonyt,és gondolom az sem lelkes ttulságosan a lányunkért.alig szol hozzá,kerüli öt.volt férjem sokat dolgozik,szinte sose nincs otthon velük.csak bevannak zárkozva a szobába,sose mennek sehova.volt férjemmel nem tudok beszélni erröl,mert az uj nönek az sem tetszik,ha értekezünk.kislány szereti az apját,de rosszul érzi magát igy kéthetente.mit tegyek?
2018. márc. 9. 14:34
 1/7 anonim válasza:
100%
Próbálj meg beszélni a férjeddel. Végül is a kislányotokról van szó!Ha nem mondasz semmit, nem is fog tudni a problémáról. És ne az új nője határozza már meg, hogy mikor akar beszélni a lányáról!
2018. márc. 9. 14:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Ahogy az elsö írja. Beszélj a volt férjeddel, hogy hiányzik a kislányának, csináljon vele programokat, szánja rá azt a kis idöt kéthetente. Az meg kit érdekel, hogy az új asszonynak nem tetszik, hogy Ti beszéltek? Van egy közös gyermeketek, ha tetszik neki, ha nem, ez egy örök kapocs kettötök között. Ezzel tisztában kellett lennie, amikor hozzáment a volt férjedhez.
2018. márc. 9. 15:01
 3/7 A kérdező kommentje:
facebookon letiltott,telefonra nem reagál.az uj nö telyesen elbolonditotta.mikor utoljára beszéltünk azt mondta,hogy én fujom fel a dolgokat,és nagyon rendben van minden,ne háborgassam öt ilyesmivel
2018. márc. 9. 15:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Amikor jön a kislányért, csak tudsz vele beszélni. Addig nem hívod ki a kislányt, míg meg nem beszéltétek. És fogadja el, hogy azért erölteted, mert a kislányotoknak vannak gondjai, amiröl beszélnetek kell.
2018. márc. 9. 15:13
 5/7 A kérdező kommentje:
kizárt,a nö is jön vele.
2018. márc. 9. 15:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A nö le van sz@rva. Szólsz a volt férjednek, hogy beszélni akarsz vele 2 percet 4szemközt. Fontos, a kislányotokról van szó. állj a sarkadra, döntsd el, fontos-e annyira a kislányod nyugalma, hogy konfrontálódj egy kicsit a volt férjeddel és az új asszonnyal. Ha nem együttmüködöek, mondd meg nekik, hogy akkor a gyámügytöl kérsz segítséget.
2018. márc. 9. 15:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Ugyanez volt nálunk is. Apám lelépett, az új k***ája meg utált engem is (8 éves voltam) meg a nővéremet is (ő 16 volt) és mégis évekig kellett átjárkálnom, mert hogy láthatás. A nővéremnek nem, mert már középsulis volt, és ráfogta, hogy tanulnia kell.

A nő kb nem engedte apámnak azt, hogy a saját testvéreivel találkozzon, nem hogy még anyámmal, és mivel az ő gyereke meg én egy általánosba jártunk így egyszer random elkezdett anyámmal üvölteni az iskola előtt. Mert hogy kéthetente hétvégenként ő tart el engem. Anyám meg simában rávágta, hogy ezt ő vállalta.

Kb. 11 lehettem, amikor már annyira bőgtem anyának (aki láthatás párti) hogy utálom azt a helyet, hogy beolvasott a nőnek, és apámnak is, hogy ha nem akarja, hogy ennél is jobban meggyűlöljük, akkor legyen szíves leszokni a kötelező ottalvós láthatásról, és külön programok szerveni, kéthetente egy naposakat. Egy ideig működött, most meg már 19 vagyok.

Állj a sarkadra, a gyerekedről van szó! Én amondó vagyok, hogy ha az kell hozzá, hogy a gyerek apjával tudj beszélni, akkor keverj le egy maflást a nőnek, vagy menj bíróságra a láthatás csökkentése miatt. A kislány érdekét fogja szolgálni, tapasztalatból mondom

(19/L)

2018. márc. 11. 21:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!