Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Szóval anyámék elakarnak menni hétvégén menni wellnessezni,de nekem egyáltalán nincs kedvem.Tudom legtöbb ember összetenné ezért a két kezét,de egész héten keményen tanulok,kb minden nap 5 vagy fél 6 után érek haza amikor reggel 6:40kor megyek el,és hétvégén én inkább itthon lustálkodnék,nem egy szállodában feküdni,vagy az utcán sétálgatni stb.Mondtam is neki,hogy nekem semmi kedvem nincs menni,és hogy az én nevemben ne foglaljanak le semmit,mert nem megyek el.Erre 20 percre rá kapásból jön,hogy lefoglalták,és hogy nézzem meg a szobámat amiben az öcsémmel leszek.Mondtam neki,hogy ez felesleges pénzkidobás volt,mert úgysem megyek el,erre ilyet mondott nekem,hogy még kiskorú vagyok és oda megyek ahova ők.Szerintetek most mit mondjak ?

Tényleg semmi kedvem sincsen elmenni,inkább itthon lennék.Úgyis az lenne belőle,hogy az öcsém már reggel 7-kor az ágyon ugrálna,meg ki-be járkálna.

Szóval minden lenne csak pihenés nem

16/f

2018. márc. 7. 21:29
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Mielött még azt hinné valaki,hogy nekem akarnak jót,annak írnám,hogy nem.Csak az öcsémet nem akarják velem itthon hagyni,de ők meg külön szobába akarnak lenni,az öcsém nélkül.Szóval én csak az eszköz vagyok arra,hogy az öcsém külön aludjon
2018. márc. 7. 21:39
 2/18 anonim ***** válasza:
53%
mi a baj a medence parton lustálkodással?
2018. márc. 7. 21:48
 3/18 anonim ***** válasza:
75%
Öcséd aludjon egy barátjánál a hétvégén, te meg elvagy otthon egymagad.
2018. márc. 7. 21:49
 4/18 A kérdező kommentje:
Lehet furán hangzik,de nekem ez nem lenne pihenés.Én szépen maradnék itthon,jól betakarózni,és nyugisan feküdni,elfelejteni minden problémám miközben mondjuk nézek egy jó filmet.Ha ezt ott próbálnám meg,akkor ugyancsak én lennék a rossz,mert nem azért mentünk el hogy fekédezzek címszóval cseszegetnének.Szóval megint csak én lennék a rossz.
2018. márc. 7. 21:58
 5/18 anonim ***** válasza:
63%
Gondolom nem minden hétvégét kell egy wellness szállodában töltened, ezt a két napot csak kibírod valahogy.
2018. márc. 7. 22:03
 6/18 anonim ***** válasza:
62%
Itt inkább a szülök velneseznének, a gyerek meg le van ejtve.. Lehet látni az ilyen egymást már otthon sem birjuk elviselni tipusu családot, de velnesbe el megyünk veszekedni ülni némán egymás melett.
2018. márc. 7. 22:15
 7/18 anonim ***** válasza:
11%

Majdnem megsajnáltalak...

Én minden hétköznap hajnali 3:50 kor kelek hogy 4:30 tol 6:00 ig edzek aztán haza megyek megirom a leckem es 6:50 kor iskolaba megyek bent vagyok 15:30 ig 16:00 kor kondiba megyek 17:30 ig edzek 18:00 ra hazaerek 19:00 og tanulok 19:30 kor elindulok edzeni 20:00 tol 22:00 ig edzek 22:30 ra hazaerek es alszok.

Ez megy minden nap ;)

A két kezemet osszetennem ha lehetne 1 szabad hetvegem.

2018. márc. 7. 22:25
 8/18 anonim ***** válasza:
20%
Megértelek, atérzem a problémád.De mivel kiskorú vagy így elsősorban neked kell alkalmazkodnod a szüleidhez. Ha majd felnőtt leszel,na akkor!!.. Na akkor is alkamazkodnod kell.. minden máshoz!
2018. márc. 7. 22:28
 9/18 anonim ***** válasza:
72%
Vigasztaljon az ,hogy csak egyszer kell kibírnod. Nekem is volt ,hogy úgy szerveszkedtek a szüleim,hogy nekem nem szóltak (pl.úgy szervesztek nekem egy programot ,hogy azt kb. 1 héttel vagy pár nappal előtte szóltak ,hogy amúgy megyek erre a programra),és akkor nagyon dühös voltam rájuk,de talán nem a program miatt,hanem amiatt ,hogy nem szóltak nekem (a programok viszont szinte mindig jók voltak). Egyszer éld túl,és szólj az öcsédnek ,hogy ne kelcsen fel bármivel is!
2018. márc. 7. 22:38
 10/18 A kérdező kommentje:

7es

Ne feledd,ezeket a programokat te csináltad magadnak.Én arról nem tehetek,hogy te napi 3x mész edzeni.Amúgyis minek ?

Miféle edzés ? És én is úgyszintén járok konditerembe,suli után elmegyek és kész.Na meg pluszban különtanárhoz meg sorolhatnám én is.

2018. márc. 7. 22:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!