Hogyan vegyem rá anyukámat, hogy elengedjen bulizni?
Figyelt kérdés
Már nagyon régóta el akarok menni barátnőimmel egy szórakozóhelyre, többször is említettem már anyukámnak, sőt, szülinapomra azt kértem tőle, hogy engedjen el oda. Még sose voltam ilyen helyeken, de velünk jönne az egyik barátnőm nővére is, aki már elmúlt 18 éves, és ő "vigyázna" ránk, tehát még a felnőtt kíséret is biztosítva lenne. Amikor mindezt elmondtam anyukámnak azt felelte, hogy nem enged el, mert félt. Én megértem az aggodalmát, de legalább egyetlen egy alkalmat adhatna a bizonyításra. Légyszi értelmes válaszokat írjatok és ne olyanokat, hogy "azért félt mert ... és ennek az a lelki háttere, hogy..." hanem tanácsokat, hogy mégis hogyan vehetném rá akár csak egyetlen egy bulira.2018. márc. 4. 20:57
21/24 anonim válasza:
Akkor valószínűleg ez anyukád baja.
Meg is értem. Azért ilyenkor szeretné látni az ember, hogy épségben hazaér a lánya. Nem hiszem, hogy rögtön úgy kéne kezdeni, hogy másnál alszol.
Nem tudsz egyébként hazamenni? Másik városban van?
Nekem volt olyan barátnőm, aki faluban lakott és együtt buliztunk. Az apukája mindig eljött érte kocsival, éjjel, hogy haza tudjon menni. Ők sem akarták, hogy nálunk vagy másnál aludjon.
Szóval próbálj meg valami ilyen kompromisszumot. Ne akarj rögtön másnál is aludni.
22/24 anonim válasza:
Ez nem feltétlen bizalom kérdése, mert a baj nem csak rajtad múlhat. Az sem mindegy, hogy hova szeretnétek menni.Egy lebujba én sem engednélek el, bár hozzá kell tennem ilyen idősen más szórakozó helyre sem. Egyszerűen gyerek vagy, és a gyerekek nem szórakozóhelyre valók. Baromi frusztráló a felnőtteknek, akik tényleg engednék ki a gőzt (mert bőven van mit) a 14-16 éves kölykök lerészegedését nézni. És igen, az ilyen először megyünk egy szórakozóhelyre dolgokból nagy általánosságban az van, hogy szétcsapják magukat, nem tudják hol a határ, és ennek csúnya vége is lehet. Hidd el, bőven ráérsz még a bulizással, mert nem maradsz le semmiről.
23/24 anonim válasza:
16 évesen. Otthon a huszon éveseket se engedik sehova ezért bolundul meg a sok nő is 30 40 évesen és tinikort akarnak potolni.. Lehet látni a szorakozohelyeken, 30 40 50 éves nők tiniként buliznak mikor nem odavalok.
24/24 anonim válasza:
Szóval 15 éves vagy és egy 18 éves csajszi a felnőtt kíséret. Értem.. Még jó, hogy anyud nem enged el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!