Hogyan vegyem rá anyukámat, hogy elengedjen bulizni?
Hát én azért egy 18 éves tinilányt nem neveznék felnőtt kíséretnek:-D
De tényleg nem mindegy hány évesek vagytok. 16 alatt meg se gondolnám, afelett, észérvekkel, és lefektetett szabályokkal esetleg.
Már abból látszik, ahogy próbálod leszabályozni ki mit írhat neked válasznak, hogy totál kisgyerek vagy. Csak azt lehet írni amit hallani akarsz.... Érdekes ezt olvasni egy ilyen fórumon.
Ne csodálkozz, hogy nem engednek el. GYEREK vagy.
Engem sem engedtek el 18 éves koromig.
Szerintem az működhet, hogy odavisznek és utána érted mennek. A köztes időben tudják, hogy hol vagy, ahogy odavisznek szét tudnak nézni a hely körül, így kb biztonságban tudhatnak. Még az is jó, ha ismerik a barátaidat akikkel mennél, esetleg beszélnek a barátaid szüleivel, akik meg tudják győzni őket, mint felnőtt a felnőttet, hogy ha én elengedem a saját gyerekem, te is nyugodtan elengedheted a tiédet.
A 18 éves lányt inkább ne emeld ki felnőtt kísérletként, nem fognak komolyan venni.
Az 'egyetlen alkalmat adj a bizonyításra' érvelést is hagyd szerintem. Valószínűleg nem attól tartanak, hogy te csinálsz hülyeséget, inkább hogy a körülmények sodornak veszélybe.
19L
Hány éves vagy?
Mert 15 éves kislányként semmi szükséged nincs ilyen helyre menni :)
Amúgy meg azt hiszed, a felnőtt nővér majd figyelne rátok?
Ugya nár, kérlek, pasizna, smrolna, inna, stb., de esze ágában nem lenne bébiszittert játszani. :)
Hány éves vagy?
Hol az a szórakozóhely? Másik városban? Utazni kéne? Meg van oldva, hogy hogyan jutnál haza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!