Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan vegyem rá anyukámat,...

Hogyan vegyem rá anyukámat, hogy elengedjen bulizni?

Figyelt kérdés
Már nagyon régóta el akarok menni barátnőimmel egy szórakozóhelyre, többször is említettem már anyukámnak, sőt, szülinapomra azt kértem tőle, hogy engedjen el oda. Még sose voltam ilyen helyeken, de velünk jönne az egyik barátnőm nővére is, aki már elmúlt 18 éves, és ő "vigyázna" ránk, tehát még a felnőtt kíséret is biztosítva lenne. Amikor mindezt elmondtam anyukámnak azt felelte, hogy nem enged el, mert félt. Én megértem az aggodalmát, de legalább egyetlen egy alkalmat adhatna a bizonyításra. Légyszi értelmes válaszokat írjatok és ne olyanokat, hogy "azért félt mert ... és ennek az a lelki háttere, hogy..." hanem tanácsokat, hogy mégis hogyan vehetném rá akár csak egyetlen egy bulira.

2018. márc. 4. 20:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
19%
Javítsd ki a matek kettesed, mint Dorina xDD
2018. márc. 5. 01:13
 12/24 anonim ***** válasza:
44%

Hát én azért egy 18 éves tinilányt nem neveznék felnőtt kíséretnek:-D

De tényleg nem mindegy hány évesek vagytok. 16 alatt meg se gondolnám, afelett, észérvekkel, és lefektetett szabályokkal esetleg.

2018. márc. 5. 06:59
 13/24 anonim ***** válasza:
27%

Már abból látszik, ahogy próbálod leszabályozni ki mit írhat neked válasznak, hogy totál kisgyerek vagy. Csak azt lehet írni amit hallani akarsz.... Érdekes ezt olvasni egy ilyen fórumon.

Ne csodálkozz, hogy nem engednek el. GYEREK vagy.

2018. márc. 5. 08:24
 14/24 anonim válasza:
87%

Engem sem engedtek el 18 éves koromig.

Szerintem az működhet, hogy odavisznek és utána érted mennek. A köztes időben tudják, hogy hol vagy, ahogy odavisznek szét tudnak nézni a hely körül, így kb biztonságban tudhatnak. Még az is jó, ha ismerik a barátaidat akikkel mennél, esetleg beszélnek a barátaid szüleivel, akik meg tudják győzni őket, mint felnőtt a felnőttet, hogy ha én elengedem a saját gyerekem, te is nyugodtan elengedheted a tiédet.

A 18 éves lányt inkább ne emeld ki felnőtt kísérletként, nem fognak komolyan venni.

Az 'egyetlen alkalmat adj a bizonyításra' érvelést is hagyd szerintem. Valószínűleg nem attól tartanak, hogy te csinálsz hülyeséget, inkább hogy a körülmények sodornak veszélybe.

19L

2018. márc. 5. 09:22
 15/24 anonim ***** válasza:
10%

Hány éves vagy?

Mert 15 éves kislányként semmi szükséged nincs ilyen helyre menni :)

2018. márc. 5. 09:54
 16/24 anonim ***** válasza:
50%

Amúgy meg azt hiszed, a felnőtt nővér majd figyelne rátok?

Ugya nár, kérlek, pasizna, smrolna, inna, stb., de esze ágában nem lenne bébiszittert játszani. :)

2018. márc. 5. 09:55
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy?

Hol az a szórakozóhely? Másik városban? Utazni kéne? Meg van oldva, hogy hogyan jutnál haza?

2018. márc. 5. 10:03
 18/24 Cheli válasza:
29%
A bizalom kialakitasara szerintem a hazibulik a legalkalmasabbak. 14 eves koromban kezdtem gyorsan rendszeresse is valt ez a tevekenyseg nekem a szuleimnek pedig szinte termeszetesse. Egyke es elvalt szulok gyermekekent kulonosen nagy hangsulyt fektettek a biztonsagomra de szepen lassan hozzaszoktak es mikor 17 evesen ugy dontottunk haverokkal hogy a hazibulikat szinte mar kimaxoltuk es elertuk hogy a 3.kerulettol egeszen leanyfaluig bezarolag mindenki a mi korunkbe akart bekerulni ezt nyilvan a szulok is eszrevettek es ugy voltak vele hogy ha menni akarunk akkor menjunk hisz mar nem voltunk idegenek ebben az ejszakai eletben . Aztan 19 eves koromig minden hetvegen mentunk szorakozohelyekre ekkorra mar tobb mint harmincan voltunk a szuk csapatban es nem volt olyan ember szinte akit ne ismertunk volna ezeken a helyeken es ebbol lett is a baj a vegere a mert szepen lassan megvaltoztatta a bulijainkat az extasy kezdetben majd a kokain sajnos ez az ara legtobszor egy jo csapatnak minden brigad szethullik elobb vagy utobb en szerencses voltam mert 19 eves koromban elszakadtam ettol a tarsasagtol es az az elotti eletemtol is de nem mindenkinek van akkora szerencseje mint nekem es ha nem amerikaba vitt volna az utam lehet hogy meg mindig hazajarkalnek mint egy londoni baratom. Remelem segit egy ket szerencsetlen helyzetet elkerulni ez a kis szelet az eletembol de ilyenek ezek az evek es ha ezek nem lettek volna nem lehetnek olyan magabiztos ezaltal sikeres mint most. Es ha eljutsz majd odaig hogy kinyilik elotted ennek az eletbek a kapuja akkor ugyelj arra meddig mesz el es ne felejtsd el jolerezni magad.
2018. márc. 5. 10:03
 19/24 anonim ***** válasza:
50%
18-as, házibulival nekem sem lenne bajom, de a szórakozóhely más kategória, oda aztán tényleg minden jöttment, drogos bemehet.
2018. márc. 5. 10:37
 20/24 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy a buli után úgy, ahogy egyikőtök írta ottalszunk egyikünknél, aki közel lakik. És most leszek 16 éves, és ugye a bulit kértem szülinapomra
2018. márc. 5. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!