Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 16 éves fiam szexuális kapcsol...

16 éves fiam szexuális kapcsolatot folytat a legjobb barátjával. Mi a teendőm?

Figyelt kérdés
Pár nappal ezelőtt találtam egy elég egyértelmű bizonyítékot (inkább nem szeretném részletezni). Azóta ezen gondolkozok. Bevallom, összezavarodtam, mert mindkét fiúnak barátnője van, ráadásul nekem eddig úgy tűnt, a fiam szerelmes abba a lányba. De most már nem tudom. Szülőként nem tudom, mit kellene tennem, mert elég gyakran találkoznak egymással. Tiltsam el őket? Nem lenne az kissé fura? Vagy csak hallgassak erről az egészről? De akkor mi lesz a fiammal?! Összezavarodtam.
2018. márc. 3. 14:22
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

én nem égetném le se magam, se a gyerekem ilyen megalapozatlan hülyeséggel XDXDXD

lehet csak megmutatta a fiad a haverjának, hogy van neki, aztán baromkodásból kinyomtak egy kicsit. hehe

korábban meg lehet a fiad használta önkielégítéshez

de ha megmondod neki, mit gondolsz, tuti kiakad a fiad, ha nem meleg, akkor azért, meg ilyeneket feltételezel, ha meg meleg/bi , akkor meg azért , hogy mit foglalkozol az ő dolgával, meg mit turkálsz a fiókjában.

2018. márc. 3. 22:26
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ne hozd szóba a dolgot. Egyrészt, ez meg messze nem egyértelmű "bizonyíték", mint már írtak masok is. A vegen csak hülyet csinálsz magadból a fiad előtt. Ha meg mégis meleg a srác, mit tudsz csinálni? Megtiltod neki?
2018. márc. 4. 00:07
 23/32 anonim ***** válasza:
7%
A kérdező pinájában kéne turkálni inkább!!!
2018. márc. 4. 00:16
 24/32 anonim ***** válasza:
87%
" Mi a teendőm?" - Semmi, a szex - ha egyáltalán van bármi alapja a kombinálásodnak - tökéletesen magánügy.
2018. márc. 4. 02:15
 25/32 anonim ***** válasza:
81%
Ne legyél primitív! "Beszélek vele hogy ne ilyen élete legyen...". Mi van??? Még ha megy is a seggbekuki, azzal hogy te "beszélsz vele" NEM FOG VÁLTOZNI a szexuálo beállítottsága! Az NEM MEGBESZÉLÉS KÉRDÉSE! Két kapura játszik ÉÉS???
2018. márc. 4. 05:01
 26/32 anonim ***** válasza:
2018. márc. 4. 09:12
 27/32 anonim ***** válasza:
83%

Már csak egy dolga akadt a kérdezőnek: elküldeni a topik linkjét a fiának.

Gondolom a fiú a barátjával elgondolkodna: úristen de primitív anyu, aztakuuuuuuuuuuuuuurva!

2018. márc. 4. 10:01
 28/32 anonim ***** válasza:
38%

De az is lehet, hogy a kérdező a leszbikus hajlamait akarja fedezni azzal, hogy a fiát állítja be melegnek!

Szóval kérdező nyilatkozz, mikor töcsköltetek sunát a barátnőddel?

2018. márc. 4. 10:02
 29/32 anonim ***** válasza:
Semmi teendőd nincs, semmi közöd a gyereked szexuális életéhez.
2018. márc. 4. 11:22
 30/32 Mirk ***** válasza:
68%

Az egyetlen dolog amit tenned kell - ha a fiad érdekeit akarod szem előtt tartani, nem a sajátjaidat -, hogy változtatsz a felfogásodon.

Abszolút nem egyértelmű, hogy mi történt, de ha mégis meleg, akkor az eltiltással, meg a fejmosással garantáltan csak kárt teszel benne. A szexuális beállítottsághoz nincs kapcsoló, se gyógyszer. Valaki vagy ilyen, vagy olyan.

2018. márc. 4. 13:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!