Önzőség? Megakarom szakítani a kapcsolatot a legjobb barátnőnnem (többi lent)
Egyértelműen nem akarsz vele tovább barátkozni akkor ne tedd. Ennyi.
Nem önzőség. Érthető a dolog. Én most magamból indulok ki egy picit. Anno az életemet adtam volna a legjobb barátnőmért, viszont gyűlöltem minden fizikai kontaktust vele is. Ennek biztos van valami pszichés oka, de sosem voltam puszilkodós ölelgetős, azt meg végképp nem mondtam volna neki, hogy "szeretlek". Azt max a családomnak/ szerelememnek mondom, de még nekik is nehezen. Én is megkaptam anno, hogy nekem milyen könnyű a családommal. Fogalmuk se volt hogy mi van a felszín alatt pedig rengeteg baj volt (alkoholizmus, depresszió), én ezekről nem beszéltem mert zárkózott voltam. Lehet a te barátnődnél is ez a helyzet. Váljatok el tisztességesen, zárd le ezt a barátságot, de ne köpködd a háta mögött és ne beszéld ki. Nem ezt érdemli és elgondolkodnék, milyen szerelem az olyan, ami erre biztat.
Egyszerűen totálisan különbözik a szeretetnyelvetek.
Szerintem egyszerűen legyetek olyan státuszba úgymond, hogy haverok vagytok, de nem feltétlenül keresitek egymás társaságát, és kész.
Az, hogy szöges ellentétek vagytok, szerintem nem ok semmire... És bocs de bennem felmerülne a vágyaid alapján a homoszexualitás... De te tudod... Az pedig, hogy a barátodtól több tötődést kapsz, tök normális. Egy Legjobb Barámő nrm arra van, hogy enyelegj vele, hanem arra, hogy szoros legyen a kapcsolatotok, feltétlenük megbízzatok egymásban! Ha meg lemondja a talit az tényleg bunkóság, de akkor legyél vele olyan toleráns, hogy minden csoda 3 napig tart! Szval majd elmúlik ez a nagy szerelem az új barátaival! Biztos neked is volt ilyen időszakod!
Jelzem nem akarok senkit megbántani, nem ismerlek egyikőtöket sem! Ez csak a véleményem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!