Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 16 éves fiam szexuális kapcsol...

16 éves fiam szexuális kapcsolatot folytat a legjobb barátjával. Mi a teendőm?

Figyelt kérdés
Pár nappal ezelőtt találtam egy elég egyértelmű bizonyítékot (inkább nem szeretném részletezni). Azóta ezen gondolkozok. Bevallom, összezavarodtam, mert mindkét fiúnak barátnője van, ráadásul nekem eddig úgy tűnt, a fiam szerelmes abba a lányba. De most már nem tudom. Szülőként nem tudom, mit kellene tennem, mert elég gyakran találkoznak egymással. Tiltsam el őket? Nem lenne az kissé fura? Vagy csak hallgassak erről az egészről? De akkor mi lesz a fiammal?! Összezavarodtam.
2018. márc. 3. 14:22
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
0%
Ez elég bizonyíték arra, hogy a két srác között megy a SEGGBEKUKI!
2018. márc. 3. 14:52
 12/32 anonim ***** válasza:
88%

Az, hogy ez nem normális élet, csak a te nézőpontodból igaz.

Ha esetleg meleg a fiad, akkor pedig neki ez a normális élet és szomorú, hogy alibi barátnőre van szüksége, mert fél, hogy a szülei/ismerősei elítélik a mássága miatt.

2018. márc. 3. 15:09
 13/32 anonim ***** válasza:
97%

Hát ebben nekem semmi egyértelmű nincs. Ahogy az ilyen korú fiúk szellemi szintjét ismerem inkább tartanám valószínűnek, hogy orrba kente vele csak úgy "poénból". Vagy lelökte, leejtette, kipattant a teteje, kifolyt. Meg cseresznyés? Azt inkább a lány vette.

Tiltással nem mész semmire. Ha ennyire izgulsz kérdezz rá. Ha meg nem akarsz vele ilyenekről beszélgetni, akkor engedd el. Ha tényleg meleg, előbb utóbb kiderül. Tenni elenne úgyse tudsz semmit.

2018. márc. 3. 15:26
 14/32 anonim ***** válasza:
74%
Valoszinu alabi barátnők.. Teseom is meleg. De mi elfogadtuk őt az eléjőtél. Tiltani,ugyan akkor hazudni fog.. Ezt tiltással ha meleg nem oldod meg,ne vidd kényszergyogykezelésre se,mert nem betegség,ne dobd ki otthonrol,sok ember ezt mondaná h tagadd ki zárd be,verd meg,tedd vasvillára. Inkább támogasd h boldog legyen ha fiuval hát fiuval.
2018. márc. 3. 15:54
 15/32 anonim ***** válasza:
85%
Masztrubálni is szokás síkosítóval, te meg ültesd le a gyerekedet, de ne itt kombinálj össze-vissza.
2018. márc. 3. 16:13
 16/32 anonim ***** válasza:
96%
Mellesleg szerinted egy csaj dugásához nem kellhet síkosító? A pasik meg híresek arról, hogy cseresznyeillatút vesznek.
2018. márc. 3. 16:14
 17/32 anonim ***** válasza:
71%
Hagyd békén. Meleg és kész,fogadd el,akkor nem lesz normális élete ha beleszólsz.
2018. márc. 3. 16:42
 18/32 anonim válasza:
74%
fogadd el őt így ahogy van és tudasd vele hogy te így is szereted őt
2018. márc. 3. 16:49
 19/32 anonim ***** válasza:
92%
Ez kb annyira egyértelmű bizonyíték a melegsegre mint mint egy photoshopos fenykep az ufok létezésére.
2018. márc. 3. 17:12
 20/32 anonim ***** válasza:
90%

A kérdező túl sok Mentalistát nézett. :D

Azt hittem, hogy rajtakapta őket. Ez így nem, hogy nem egyértelmű bizonyíték, de konkrétan semmilyen. Én fel se hoznám a témát a helyében, mert a legjobb esetben is minimum paranoiásnak fogja nézni a fia.

2018. márc. 3. 19:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!