Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 16 éves fiam szexuális kapcsol...

16 éves fiam szexuális kapcsolatot folytat a legjobb barátjával. Mi a teendőm?

Figyelt kérdés
Pár nappal ezelőtt találtam egy elég egyértelmű bizonyítékot (inkább nem szeretném részletezni). Azóta ezen gondolkozok. Bevallom, összezavarodtam, mert mindkét fiúnak barátnője van, ráadásul nekem eddig úgy tűnt, a fiam szerelmes abba a lányba. De most már nem tudom. Szülőként nem tudom, mit kellene tennem, mert elég gyakran találkoznak egymással. Tiltsam el őket? Nem lenne az kissé fura? Vagy csak hallgassak erről az egészről? De akkor mi lesz a fiammal?! Összezavarodtam.
2018. márc. 3. 14:22
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
97%

szerintem legegyszerűbb lenne megkérdezni, hogy akkor mi is a helyzet. És ez csak azért volt mert sokat ittak, vagy éppen szerelmesek egymásba, a barátnő meg csak alibi, a haverok, szülők megnyugtatása végett.

És mi is volt az a bizonyíték? Mert egyértelműnek én azt modnanám ha van egy videofelvétel amint egymással csinálják...

2018. márc. 3. 14:25
 2/32 anonim ***** válasza:
36%
Ülj le vele és nézzétek meg együtt a Túl a barátságon című filmet, aztán nézzél rá kérdő szemekkel, hogy esetleg nem szeretne mondani valamit?
2018. márc. 3. 14:32
 3/32 anonim ***** válasza:
88%
Vegyél egy nagy levegőt és fogadd el!
2018. márc. 3. 14:33
 4/32 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem itt az őszinteség a legjárhatóbb út. Mindenképp úgy közelíts felé, hogy ne lecseszés legyen, vagy tiltás, hanem érdeklődés, kíváncsiság. Mondd el neki, hogy össze vagy zavarodva, és szeretnéd megérteni, milyen helyzetben van ő most, mit érez, miket tesz. Biztasd őt arra, hogy ha tanácsra lenne szüksége, forduljon hozzád bizalommal.
2018. márc. 3. 14:34
 5/32 A kérdező kommentje:

Elég egyértelmű bizonyíték... itt volt az a fiú nálunk körülbelül másfél órát, utána hazament, előtte még kivitték a kutyát. Bementem a szobájába, hogy kivigyek egy mosatlant tányért, és észrevettem a szobájában az ágy mellett valami cseppet a földön. Feltöröltem, akkor éreztem, hogy cseresznyeillata van. Először azt hittem, elektromos ciginek a folyadéka, de aztán megtaláltam az éjjeli szekrényében a cseresznyés síkosítót.

Szerintem elég egyértelmű.

2018. márc. 3. 14:41
 6/32 anonim ***** válasza:
66%

Egyértelmű bizonyíték, mint pl. egy facebook beszélgetés, amiben egymást piszkálják?

Ha ennyire nem hagy nyugodni a dolog, kérdezz rá.

2018. márc. 3. 14:43
 7/32 anonim ***** válasza:
94%

Ez messze nem egyértelmű.

Simán lehet, csak megmutatta, mit vettek a barátnőjével, és neki is javasolta, megmutatta.

2018. márc. 3. 14:45
 8/32 anonim ***** válasza:
91%
Bocsánat, nem olvastam a válaszod, egyidőben írtunk. Ez még nem teljesen egyértelmű bizonyíték. Kérdezz rá a cseresznyés síkodítóra.
2018. márc. 3. 14:45
 9/32 anonim ***** válasza:
80%
Ja, és az is lehet, már régebb óta ott volt az a csepp.
2018. márc. 3. 14:46
 10/32 A kérdező kommentje:

Korábban is éreztem már párszor ezt az illatot, csak nem tulajdonítottam neki jelentőséget. Nem hiszem, hogy most használták először.

És nem csak ennyiről van szó, csak ez indította el, hogy gondolkodjak, elég sok minden összeállt az elmúlt pár napban. Önmagában persze egyik sem 100%-os bizonyíték, de így összességében több, mint furcsa.

Ezért nem akartam belemenni, mert elég hosszú lenne. Én is örülnék, ha nem erről lenne szó, de sajnos 99,99%-ig biztos vagyok benne, hogy ezt csinálják.

Igazából az lenne a kérdésem, hogy nem tudom, mit tegyek. Ha az egyik oldalról nézem, semmi közöm hozzá. Ha a másik oldalról nézem, szeretném, ha normális élete lenne, nem pedig ilyen...

2018. márc. 3. 14:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!