Ilyen esetben mit reagálnátok?
Figyelt kérdés
Adott a helyzet: két testvér vitatkozik (NEM veszekszik) mire az anya közbe szól, hogy ő ezt meg ezt gondolja - majd az egyik gyerekhez fordulva: “és amúgy se rongáld az én gyerekemet.”2018. márc. 2. 22:55
11/20 anonim válasza:
Nagyon kiröhögném az anyámat.. ekkora fos beszolást :)
12/20 anonim válasza:
Nekem ez úgy jött le, hogy te akartad megmondani a tesódnak, mit csináljon. Anyukád meg emlékeztetett rá, hogy egyelőre az ő gyereke a tesód és nem a tiéd. Elég félreérthető volt, amit mondott, de én azért nem hallanék bele ettől többet.
13/20 anonim válasza:
Az azert eleg eros, amit itt írnak páran, hogyha ilyet ir, mar nem is szeret. Ezert ne ird ki gyakorira a banatod, csak telebeszelik a fejed. Ideges volt anyukád, ennyi.
14/20 anonim válasza:
Én akkor szoktam ilyesmit mondani (ne piszkáld a gyerekem), mikor a másik gyerekem igen igen túlzó és bántó, de meg vagyok róla győződve, hogy itt a gyakorin ő is csak úgy adná elő, hogy jaj az nem is veszekedés volt, csak vita, meg bla bla bla. Úgyhogy inkább hagyd abba a vitát. Anyád nem bántott, csak védte a gyengébbiket.
15/20 anonim válasza:
Ha egy anyuka beleszól a testvérek vitájába, ott általában nem lesz béke csak széthúzás.
16/20 anonim válasza:
Totál életszerű ez a beszólás... Mindjárt elhiszem . Rongálni tárgyakat szoktak.
17/20 A kérdező kommentje:
Mennyi beteg ember van itt...igen, tegnap este tizenegykor leültem és ezt kitaláltam... valószínű
2018. márc. 3. 08:25
18/20 A kérdező kommentje:
Drága 14-és, maradtál volna csöndben...
2018. márc. 3. 08:26
19/20 anonim válasza:
Rá se ránts, nekem a 70 éves anyám társaságban ezt mondta miközben ott álltam mellette: "....nekem két lányom VOLT..."
Egy pillanatra azt hittem rosszul hallok, aztán meg azt, hogy biztos már meghaltam csak még nem tudok róla, és igazából nem is állok ott.
37n
20/20 anonim válasza:
"Mennyi beteg ember van itt...igen, tegnap este tizenegykor leültem és ezt kitaláltam... valószínű"
Valószínűbb mint hogy igaz az ostoba mesikéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!