Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan lendüljek át ezen a...

Hogyan lendüljek át ezen a téren hogy édesanyám szeretőt akar tartani?

Figyelt kérdés

26 éves nő vagyok anyukámmal szinte barátnői viszony van közöttünk, tudom hogy apu meüüettr nem teljes a boldogsága, mert semmi kedvesség nem sugárzik belőle, nincs köztük sem egy csók sem ölelés, amit édesanyám hiányol, meg nem kérdezné milyen napja volt, ha nem dolgozik akkor a tv előtt ül, vagy alszik, a házi munkában amibe nem csak a háztartás van hanem például állatok rendezése, udvar takarítás, begyújtás mind anyára vár. Szóval ma közölte lehet randija lesz egy fickóval és ez nekem elég rosszuér esett, ha akar is tartani én nem szeretnék erről tudni de ez már késő.

Igazából bele is néztem a telefonjába és ez a pasi egy idióta, még nem találkoztak talán ma fognak de ez nyilvánvaló csak egy ürítésre vágyik, alig ír neki, csak hogy menjenek kocsikázni illetve azt kérdezi mi van épp rajta, agyilag is sík hüly* meg szó nélkül lelép. Tudom nem kellett volna belenéznem de muszáj voltam mert azért féltem az anyám....

2018. márc. 2. 09:32
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
23%
Itt nincs semmiféle két szék, csak egy közömbös férfi aki MELLETT él és nem vele. És hogy mi lehet a következmény? Esetleg egy normális kapcsolat, ahol nem közömbösek vele, és nem csak háztartási robotnak kezelik. A nők is szeretik ám embernek érezni magukat. És ha csak szex lesz, akkor szex lesz. Az is kell néha az embernek hogy vonzónak érezze magát. Akkor a következő próbálkozás jobban sikerül majd. Kérdező, te meg felnőtt létedre ne kémkedj egy másik felnőtt ügyei után. Mi az hogy belenézel a telefonjába? Ha ő csinálná neked hogy esne?
2018. márc. 2. 17:19
 22/22 anonim ***** válasza:
39%
Amúgy. nem a középkorban élünk hogy az ember kénytelen legyen szeretetlenségben leélni egy életet. És hogy miért nem válik, Gondolom tart tőle hogy az utcára kerül. A férj meg ne csodálkozzon a viselkedése után hogy idejutottak. Igaz, az nem tartom tisztességesnek ha sunnyogva megy ez az egész, de abból ítélve hogy az anyuka ELMONDTA a kérdezőnek mit csinál, nem hiszem hogy sunnyogni akar.
2018. márc. 2. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!