Hogyan lendüljek át ezen a téren hogy édesanyám szeretőt akar tartani?
26 éves nő vagyok anyukámmal szinte barátnői viszony van közöttünk, tudom hogy apu meüüettr nem teljes a boldogsága, mert semmi kedvesség nem sugárzik belőle, nincs köztük sem egy csók sem ölelés, amit édesanyám hiányol, meg nem kérdezné milyen napja volt, ha nem dolgozik akkor a tv előtt ül, vagy alszik, a házi munkában amibe nem csak a háztartás van hanem például állatok rendezése, udvar takarítás, begyújtás mind anyára vár. Szóval ma közölte lehet randija lesz egy fickóval és ez nekem elég rosszuér esett, ha akar is tartani én nem szeretnék erről tudni de ez már késő.
Igazából bele is néztem a telefonjába és ez a pasi egy idióta, még nem találkoztak talán ma fognak de ez nyilvánvaló csak egy ürítésre vágyik, alig ír neki, csak hogy menjenek kocsikázni illetve azt kérdezi mi van épp rajta, agyilag is sík hüly* meg szó nélkül lelép. Tudom nem kellett volna belenéznem de muszáj voltam mert azért féltem az anyám....
10: hol ocsaroltam en barkit, es plane "folyamatosan"? annyit irtam, hogy tisztessegesen a masik szemebe kene nezni, es elvalni ha mar nem jo vele, nem "felrekurni". Nemtol fuggetlenul mellesleg.
Ez hol is ocsarlas?
Nem szeretnél erről tudni, de belenéztél a telefonjába. Egy felnőtt nő telefonjába. Hatalmas gratula!
Anyukád hibázott, hogy elmondta neked, de az egészhez akkor sincs semmi közöd. Ne vegyél erről tudomást.
Egyelöre még szó sincs megcsalásról, "csak" egy találkozásról.
Anyukád ugyan nem feltétlen helyesen cselekszik, de egyelöre még nem tett semmit, ami apád ellen lenne.
Az, hogy miért vannak együtt, más téma, a legvalószínübb, hogy így mindkettönek van elönye belöle.
De mindettöl függeltenül neked semmi beleszólásod, föleg, hoyg anyukád eddig nem tett az égvilágon semmit.
Szia!
Én is hasonló helyzetben vagyok, bár nálunk bonyolultabb. Az én anyámnak az évek alatt elég sok szeretője volt. Kisebbként még nem igazán értettem hogy amikor át mentünk egy ismerőséhez akkor miért kulcsolták be a szoba ajtót amíg én kint játszottam. Vissza tekintve elég fura az egész. Manapság is elmondja hogy kivel mit csinál aminek én nem igazán örülök. Már nem él itthon, de még házasok. Hiába mondom neki pl hogy ne rakjon facebookra képet a rózsáról amit a randiján kapott mert akkor apától kérdezgetik hogy mikor váltak el, apa meg velem üvölt.
Semmit ne csinálj, had élje a maga életét anyád.
Hidd el, lehet hogy a muter is csak dugni akar.
Átérzem, nálunk is volt ilyen időszak, csak fordítva: apám csinálta.
Szörnyen romboló ez a családra nézve. Folyamatosak lesznek a veszekedések, de nagyon csúnyán. Gyanakvások, perrel fenyegetés, stb. Téged meg fel akarnak használni lelki szemetesnek. Nagyon megterhelő pszichésen. Persze, aki megcsalásra adja a fejét, annak annyira elhomályosult már az agya, hogy nem érti, hogy milyen lavinát fog elindítani.
Egyébként oké, hogy anyád felnőtt, de joggal félted. Az ilyen férfiak eleve gyanúsak. Kocsikázni viszi, hát hogyne...
Az se korrekt, ha egyből beárulod, de mondd meg neki, hogy kap 1-2 napot, hogy leálljon ezzel, vagy ha nem, akkor szólsz apádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!