Más sem kap ballagásra ajándékot Ti mit kaptok?
Sziasztok
18 F vagyok a szüleimmel úgymond megeggyeztem,hogy ha gimibe végig jó tanuló leszek és az érettségi is sikerülni fog akkor kifizetik az autós iskolát elméleti gyakorlati rész, vizsgák ami 180 ezer ft és ezt kapnám ballagásra.
Most viszont közölték,hogy a húgom is ballag (általános iskolából) és kb az egész pereputty falvát rokonságot meghívták lesz vagy 20-25 fő ezért anyám valami puccos étterembe akar asztalt foglalni kaja pia stb..
húgom ajándékba ifost kért ami 80 körül van plusz a kaja pia asztalfoglalás 130 ezer lenne összesen
azért hivta meg húgom az egész rokonságot hogy minnél több pénzt kapjon
Szüleim közölték hogy nincs jogsim mert a húgom ezt akarja és ők ezt meg akarják neki adni
Kezdjük ott miért kell toronyórát láncostól egyből megvenni egy általános iskolás gyereknek
Az én általános ballagásra meghívtam 2 főt a mamámat és papámat (anyu részéről)
Kaptam tortát és 30 ezer ft 10 10 10 ezer ft fejenként
Én ezt el is mondtam a szüleimnek hogy ezt nem érzem igazságosnak közölték ott volt a lehetőség én is meghivhattam volna 30 főt
Mit csináljak?
Én nem kaptam csak ékszert, de nem is kértem semmit gimiben, étterembe ültünk be szülő+keresztszülő+nagyszülő. Általános iskola után áthívtunk pár rokont.
Mondd meg a szuleidnek, hogy nem az emberek száma zavar téged, hanem hogy te mást kértél és nem kapod meg.
A többiek már leírtak mindent.
Max mond a szüleidnek, hogy végig gondoltad és élnél a lehetőséggel. Meghívnál még kb 25-30 főt, így tervezenek.
Nem szép dolog ez a kettős mérce, annyi szent.
Biztos megmondtam volna:"rendben, akkor el se kell jönni a ballagásomra és mihelyst leérettségizek,elmegyek dolgozni és onnantól kezdve nem kötelező nekem köszönni sem az utcán,nem,hogy anyagilag támogatni.Ha segítetek esetleg egy lakáshoz hozzájutni, akkor esetleg beszélő viszonyban maradhatunk."
Cak én nem tudom, hogy mi az ifos? :D
Amúgy meg egyáltalán nem igazságos és nem is értem a szüleid. Azt még megérteném, ha a hugodnak megadják ezt plussz neked a jogsit, de ez így nem igazán korrekt. Mondjuk nem is értem a testvéredet, neked nagyobb szükséged van szerintem a jogsira, mint neki ezekre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!