Milyen ajándékot vegyek a legjobb barátnőmnek ballagásra?
szia. az én bnőm az ország másik felében él, igy nem találkozunk túl gyakran. amikor először láttam évek után csak csokit és hasonlóakat vettem neki, aztán karácsonyra - igaz ez nem ugyanaz a ballagással, de szerintem hasonlóan fontos - barátságnyakláncot vettem neki, és nagyon tetszett neki is, és nekem is.:D
én örülnék egy ilyen ajándéknak.:D persze csak ha annyira szoros a barátságotok.
vagy esetleg - nagyon szeretek olvasni - ezért könyveknek is örülök.
Vagy sminkcuccoknak.:D esetleg kérdezd meg a szüleit, hogy kért e valamit mostanában.:D
remélem segitettem.:D
Köszi a válaszod!:)
Én is gondoltam erre a barátság nyakláncra, vagy pedig még arra hogy veszek neki egy nagy plüss macit!:)
nem tudom hogy a barátság nyakláncnak mennyire örülne, mert nem igazán szereti az ékszereket! de ennek lehet örülne meg hordaná nem tudom!:)meg ezt nem tudom hol lehetne megvenni? ékszerésznél?
a macira azért gondoltam, mert egyszer egy szülinapra egy itteni barátnőmnek egy plüssöt vettem, és megmutattam neki, megkérdeztem h neki tetszik e! ő meg mondta hogy jaj ő annyira szereti a plüssöket!:)
nah majd meglátom még! köszönöm a segitséged!
1. vagyok. én mindenképpen hordanám, ha a bnőmtől kaptam volna.:D:D
egyébként ékszerésznél, ajándékboltokban, esetleg - legalábbis nálunk - kínaiban is vannak, sőt kulcstartók is, ha nagyon nem ékszerbarát.:D
értem. köszi!
hát ha volna annyi pénzem megtömném!xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!